Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Un proiect nou al Operei Naţionale, dedicat tinerilor coregrafi

noiembrie 2009
Pentru a stimula creaţia coregrafică românească, Opera Naţională Bucureşti inaugurează în această stagiune un proiect dedicat tinerilor coregrafi. Astfel, în cadrul Studioului Experimental de Operă şi Balet "Ludovic Spiess" (SEOB) vor fi prezentate publicului producţiile spectacolelor premiate ale masteranzilor din cadrul UNATC "I. L. Caragiale" - Facultatea de Teatru, secţia coregrafie.

Proiectul este manageriat artistic de Coordonatorul Companiei de balet a Operei Naţionale Bucureşti, Simona Şomăcescu.

Primul spectacol din acest ciclu de reprezentaţii, intitulat Dansez pentru mine?, în coregrafia şi concepţia artistică a Rasminei Călbăjos, sub îndrumarea profesorilor lect. univ. dr. Liliana Iorgulescu şi asistent univ. Andreea Duţă, va avea loc marţi, 17 noiembrie 2009, orele 18:30, în Foaierul galben al ONB. Din distribuţie fac parte: Rasmina Călbăjos, Lari Cosmin Georgescu, Bogdan Iacob, Levente Szasz, David Zori, Casandra Oana Stelea, Horea Suciu, Simona Mandache, Galina Bobeicu, Vlad Nerariu, Cristi Nanculescu, Georgiana Dobre.

Scenografia spectacolului este creată de Dragoş Abagiu, iar costumele de Atelier Amas.

Biletele se pot cumpăra de pe www.bilet.ro.
Preţul unui bilet este de 26,5 RON.

Toate articolele despre Articole diverse

Program POVEŞTI LA REPLIKA, 2017, Comunicat de presă
 Trupa EGO ne întreabă dacă există Artă în salvarea unei prietenii, Comunicat de presă
 Fapte vitejeşti - spectacol cu umbre, dans şi muzică live pentru copii peste 6 ani, Comunicat de presă