noiembrie 2009
Teatrul Ţăndărică şi Festivalul internaţional al teatrului de animaţie Bucurii pentru Copii. Spectacole de Colecţie, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi sub egida UNIMA România, au deosebita plăcere şi onoare de a vă invita să le fiţi alături în perioada 28 noiembrie - 6 decembrie 2009 şi să luaţi parte alături de invitaţii din ţară şi din străinătate la spectacolele găzduite de cele două săli ale Teatrului din Piaţa Lahovari.

Luna decembrie a reprezentat întotdeauna un bun prilej de a face cadouri celor mici. Cu puţin timp înaintea Sărbătorilor, Moşul se va aşeza la sfat şi va descărca din desaga sa: cele mai bune, mai recente şi mai premiate spectacole ale teatrului nostru, adică cele mai cunoscute şi mai iubite basme ale literaturii universale şi româneşti pentru copiii de toate vârstele, reprezentaţii ale teatrelor invitate din ţară, dar şi din străinătate. Va fi creată o ambianţă de basm, un cadru scenografic specific, cu păpuşi şi marionete. Odată ajunşi la teatru, copiii vor intra în ţara personajelor unde vor petrece momente deosebite în compania celor mai îndrăgiţi eroi ai poveştilor şi basmelor, vor asculta fragmente muzicale cunoscute.

Teatrul Ţăndărică şi-a propus să organizeze cea de a V-a ediţie a festivalului intitulat Bucurii pentru Copii. Spectacole de Colecţie din dorinţa de a le oferi micuţilor noştri spectatori şi nu numai, un regal de culoare, de măiestrie, de voie bună.

Menţionăm trupele participante: Teatrul pentru copii şi tineret din Constanţa, Teatrul Gulliver din Galaţi,Teatrul Luceafărul din Iaşi, Teatrul Puck din Cluj-Napoca, Teatrul Gong din Sibiu, Teatrul Bacovia - Secţia pentru copii din Bacău, Teatrul de păpuşi Baia Mare, Teatrul pentru copii şi tineret Vasilache din Botoşani, precum şi Teatrul Ţăndărică. Din străinătate vor participa: Teatrul K3 (Polonia), Teatrul Trastam (Spania), Teatrul Dei Piedi (Italia), Gadit Cohen (Israel), Teatrul Vessel (Bulgaria), Teatrul Figurina din (Ungaria). De asemenea, vor avea loc cinci workshopuri susţinute de actorul şi regizorul Ioan Brancu, actriţele Graţiela Ene, Adela Moldovan, actorii Georgeta şi Valentin Lozincă şi unul susţinut de fundaţia A.C.T.O.R. sub coordonarea actriţei Eugenia Barbu, dar şi a vernisarea a două expoziţii - una de scenografie, a doamnei scenograf Cristina Pepino şi cealaltă de Origami, numită Fabulos, a fundaţiei A.C.T.O.R. împreună cu Forumul Origami Romania. Şi nu în ultimul rând, în ajun de Moş Nicolae va avea loc un concert de colinde cu intrare liberă.

Propunerile noastre de spectacole satisfac cele mai exigente gusturi şi sunt o demonstraţie de virtuozitate interpretativă,cu păpuşi bidimensionale, marionete şi actori la vedere. Astfel, pentru 9 zile, Bucureştiul va deveni Capitala teatrului de animaţie. Menţionăm de asemenea că sâmbătă, în data de 28 noiembrie 2009, la orele 17:00, înaintea premierei oficiale a spectacolului Gulliver în Ţara Piticilor, va avea loc conferinţa de presă la care vor participa preşedintele de onoare domnul Janos Meczner, Directorul Teatrului de Păpuşi din Budapesta, domnul Ion Parhon, preşedintele juriului precum şi directorul teatrului.


Programul Festivalului internaţional al teatrului de animaţie
Bucurii pentru Copii. Spectacole de Colecţie

28 noiembrie - 6 decembrie 2009
Sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Ora 11.00
Sinbad Marinarul
Teatrul pentru copii şi tineret Constanţa, România
Adaptare şi regia: Cristian Pepino
Scenografie: Cristina Pepino
Muzică: Dan Bălan
Distribuţie: Ion Ciolan, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechean, Alin Constantinescu, Adrian Bădilă, Tiberiu Roşu, Victor Petcu, Claudia Zaharia.
(urmat de workshop)

Spectatorii sunt purtaţi peste mări şi ţări în cele mai captivante şi antrenante aventuri ale lui Sinbad Marinarul. Însoţit de fidelul său servitor, Sinbad înfruntă teribila Pasăre Rock, scapă de ameninţarea unor şerpi uriaşi, se luptă cu piraţii şi iese mereu învingător datorită curajului şi şireteniei sale. Combinaţia actor - animaţie video - păpuşi dă senzaţia de participare directă la acţiune, amplificând emoţiile dar şi misterul.
4-11 ani, 55 min.

Ora 12.00
Vernisaj expoziţie de scenografie: Cristina Pepino
(În foaier)
"Moda în scenografia teatrului de păpuşi este relativă. Certă este numai provocarea acestui gen de teatru pentru scenografii care i se dedică. Designer la bază, Cristina Pepino este vocea spaţiului din teatrul de păpuşi prin care scenografia explodează în ecouri de culoare şi fantezie, făcându-şi din tehnica modernă un aliat şi un instrument." (Adriana Teodorescu)

Ora 18.00
Gulliver în Ţara Piticilor
Premieră oficială
Teatrul de Animaţie Ţăndărică
Autor: Jonathan Swift
Regie artistică şi scenariu: Cristian Pepino
Scenografia: Cristina Pepino
Muzică: Dan Bălan
Distribuţie: Gabriel Apostol/Marin Fagu, Adrian Lefter/Radu Moldovan, Alina Teianu/Alina Petrescu, Viorel Ionescu/Florin Mititelu, Ioan Brancu/Cristian Mitescu, Mihai Dumitrescu/Daniel Stanciu, Petronela Purima/Dora Dumitrescu, Roxana Vişan/Graţiela Ene, Ilona Hrestic/Geo Dinescu, Mariana Zaharia/Eugenia Barbu.

Eroul nostru ajunge pe pământul liliputanilor în urma unei furtuni şi este luat prizonier de nişte fiinţe nu mai mari de 15 cm. Datorită comportării sale neduşmănoase, Gulliver devine favorit la curtea regelui. Regizorul tratează cu umor păţaniile lui Gulliver, îmbinând animaţia digitală cu muzica extrem de adecvată, cu păpuşi elaborate şi atent lucrate. Vă lăsăm să descoperiţi şi alte întâmplări hazlii.
5-9 ani, 60 min


Duminică, 29 noiembrie 2009
Ora 11.00

Pulcinella şi Măgarul Diavolului
Teatrul de Păpuşi Puck, Cluj Napoca, România
Autor: Gaspare Nasuto
Traducător: Delia Morar
Regie artistică: Gaspare Nasuto
Scenografia: Epaminonda Tiotiu
Muzică: Gaspare Nasuto
Distribuţie: Ramona Atănăsoaie, Dana Bonţidean, Anca Doczi, Călin Mureşan, Rareş Stoica
(urmat de workshop)

Spectacolul se constituie ca un omagiu adus marionetelor napolitane tradiţionale, apărute în jurul anilor 1500. Particularitatea spectacolului este vocea Pulcinellei care se obţine cu ajutorul unui instrument numit piveta pe care păpuşarul îl ţine în cerul gurii în timpul reprezentaţiei. Astfel se unesc două tehnici, cea a mişcării păpuşarului cu cea a recitării, ceea ce oferă o surprinzătoare modernitate spectacolului teatral.
5-9 ani, 55 min.

Ora 12.00
Fabulos - Expoziţie Obiecte Origami
Un proiect iniţiat de A.C.T.O.R. şi Forumul Origami România
(În foaier)

Ora 18.00
Micul Amadeus
Gadit Cohen, Tel Aviv, Israel
Regie artistică: Elit Weber
Scenografia: Yulla Krivizky
Distribuţie: Gadit Cohen
(urmat de workshop)

Micul Amadeus este un spectacol muzical care povesteşte despre anii de început ai lui Wolfgang Amadeus Mozart, un copil minune crescut să de vină un compozitor genial. La trei ani cânta deja la pian, la cinci ani compunea, cu toate că tot ce şi-a dorit în copilărie a fost să fie un copil normal. Gadit Cohen este actriţa care întruchipează toate personajele folosind păpuşi de diverse tipuri.
Pentru adulţi, 55 min.


Luni, 30 noiembrie 2009
Ora 10.00

Spărgătorul de nuci
Teatrul de păpuşi, Baia Mare, România
Autor: E.T.A Hoffman
Adaptare şi regie artistică: Traian Savinescu
Scenografia: Marian Sandu
Muzică: P. I. Ceaikovski
Distribuţie: Carmen Ciobanu, Iulian Bulancea, Camelia Strat, Iliana Vos, Mihai Ciceu, Dorin Dumitreanu
(urmat de workshop)

În Seara de Ajun, micuţa Clara şi frăţiorul ei Fritz aşteaptă cu nerăbdare clipa când mama şi tata le vor da cadourile aduse de Moş Crăciun. Soldăţeii de lemn, sabia şi pălăria de mare comandant ale băieţelului sau rochiţa de mătase a fetiţei sunt motive de încântare pentru cei doi. Naşului Drosselmeyer îi dăruieşte Clarei un spărgătorul de nuci care îi va uimi cu un spectacol de neuitat, cu dansatori şi artişti din lumea largă, din Spania în China, din Africa-n Siberia.
5-10 ani, 55 min.

Ora 14.00
Atelier Origami Teatru
Atelierul de Origami Teatru este un concept original, unic în Europa, creat de Eugenia Barbu actriţa a Teatrului Ţăndărică şi Preşedinte A.C.T.O.R., încă din 1999.

Timp de o oră copiii participanţi la atelier vor putea "gusta" puţin din ce îşi propune acest program când este aplicat săptămânal în şcoli şi grădiniţe. Eugenia Barbu alături de prietenii săi din A.C.T.O.R. vor spune poveşti şi vor face obiecte magice din hârtie colorată.

Ora 18.00
Cum s-a furat soarele şi luna
Teatrul Mic de Animaţie Figurina, Budapesta, Ungaria
Un spectacol de: Siklósi Gábor, Fers Klára, Siklósi Eszter, Fenyvesi Attila
(urmat de workshop)

În locul obiectelor mâinile dau viaţă Lumii; ele povestesc într-o fereastră stranie de lumină cum un Flăcău viteaz a învins Balaurul care a furat Soarele şi Luna.
55 min.

Ora 20.00
Workshop susţinut de actorul şi regizorul Ionuţ Brancu
(Studio AnimArt)

Ionuţ Brancu, actor şi regizor al Teatrului de Animaţie Ţăndărică, va susţine un workshop intitulat simplu "Workshop de joacă cu păpuşa".


Marţi, 1 decembrie 2009
Ora 11.00

Uriaşul cel bun şi prietenos
Autor: Roald Dahl
Versiune scenică: David Wood
Traducere şi regie: Ioan Brancu
Scenografie: Mircea Nicolau
Muzică: Liviu Prossi
Distribuţie: Mariana Zaharia/Graţiela Ene, Ioan Brancu/Viorel Ionescu, Radu Moldovan/ Adrian Lefter, Roxana Vişan- Eugenia Barbu, Cristina Roşiianu/Florentina Tănase.

Este povestea unei fetiţe, Sophie, care trăia la un orfelinat şi care descoperă că uriaşii chiar există cu adevărat, iar cel mai prietenos dintre ei (numit UBP), devine tovarăşul ei. Împreună vor avea parte de aventuri minunate şi vor lupta din răsputeri cu cei care ameninţă să distrugă specia umană, uriaşii cei răi.
8-14 ani, 60 min.

Ora 18.00
Etcetera!
Teatrul K3, Bialystok, Polonia
Scenariu, scenografia, regia şi interpretare: Ewa Mojsak, Dorota Grabek, Marta Rau
Muzică: Bogdan Szczepanski
(urmat de workshop)

Spectacolul Etcetera! este o viziune plastică a destinului uneori infirm, fracturat sau invalid cu referi la mitologie. Trei femei asemănătoare celor trei Parce pun cap la cap crâmpeie din viaţa omului. Este o poveste despre singurătate, ură, nesiguranţa vieţii şi continua încercare de a fi stăpâni pe viaţa noastră. Ne luptăm cu tot şi cu toate, dar ne îndreptăm cu toţii în aceeaşi direcţie. Unii merg mai repede alţii mai încet, fiecare în stilul său propriu. Încă de la naştere începem călătoria către moarte, fiecăruia fiindu-ne dăruită viaţa.
Spectacol pentru adulţi, 55 min.


Miercuri, 2 decembrie 2009
Ora 10.00

Copellia
Teatrul Gulliver, Galaţi, România
Autor: E.T.A Hoffman
Adaptare şi regie artistică: Bogdan Drăgulescu
Scenografia: Daniela Drăgulescu
Muzică: Leo Delibes şi Liviu Prossi
Distribuţie: Stelian Stancu, Gina Geru, Marian Sterian, Eduard Şişu, Ramona Păuc
(urmat de workshop)

Dacă închizi ochii ai pentru o clipă senzaţia că eşti în cu totul alt colţ de lume, într-un cu totul alt tip de sală. Apoi, dacă îi deschizi şi vezi bogăţia de culori şi lumini, spectaculozitatea decorului şi rafinamentul costumelor ai senzaţia că te afli într-o sală de teatru liric. Spectacolul curge somptuos şi elegant cu inteligenţă şi bun gust, este încărcat de o emoţie rară ce se ascultă cu sufletul şi se gustă pe îndelete cu toate simţurile.
6-11 ani, 55 min.

Ora 14.00
Workshop susţinut de actriţa Graţiela Ene
(Studio AnimArt)
Graţiela Ene, actriţă a Teatrului de Animaţie Ţăndărică, va susţine un workshop compus din trei părţi, sub titlul "Păpuşi.. cu mănuşi". Prima parte cuprinde construcţia celor trei capete ale bătrânelor - personaje în piesa pentru Crăciun, ce-a de-a doua parte cuprinde studiu de atitudine şi mişcare al fiecărui personaj, construit conform caracterului şi poveştii, iar cea de-a treia, includerea păpuşilor în spectacolul deja lucrat.


Ora 18.00
Soldăţelul de plumb
Teatrul Vessel, Veliko Târnovo, Bulgaria
Autor: Hans Christian Andersen
Regie artistică: Todor Valov
Scenografia: Stefka Kiuvlieva
Muzică: Elena Metodieva-Mecio
Distribuţie: Veselin Vassilev, Elka Balanova
(urmat de workshop)

Personajele lui Andersen sunt în mâinile destinului, această putere invizibilă care-i îndreaptă în diverse direcţii şi le pune obstacole pe care trebuie să le depăşească. Ei trebuie să se lupte pentru a îşi îndeplini visurile, pentru iubire şi fericire, pentru că atunci când iubesc şi când sunt iubiţi sunt foarte puternici.
55 min.

Ora 20.00
Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte
(Studio AnimArt)
Actori: Merilyn Merisalu (Estonia), Melanie Preauchat (Franţa), Jordan Marty (Franţa), Felix Burgos (Spania),
Regie: Ghislain Bao Khanh Ngouansavanh (Franţa)
Păpuşi, costume şi decoruri: Ioana Mitrea, Alexandra Ioan studente la secţia design în Universitatea de Arhitectura şi Urbanism Ioan Mincu
Ideea şi Coordonarea proiectului: Eugenia Barbu
Producător: A.C.T.O.R. în cadrul proiectului Two Vitamins T, finanţat de Programul Tineret în Acţiune - Acţiunea 2- EVS.
30 min


Joi, 3 decembrie 2004
Ora 10.00

Punguţa cu doi bani
Teatrul pentru copii şi tineret Luceafărul, Iaşi, România
Autor: Ion Creangă
Regie artistică: Constantin Brehnescu
Scenografia: Axenti Marfa
Distribuţie: Doina Iarcuczewicz, Viorel Vârlan
(urmat de workshop)

A fost odată ca niciodată, un Moş care avea un Cucoş şi o Babă care avea o Găină. E începutul, cunoscut de toată lumea, al Punguţei cu doi bani, iar montarea este una de tip clasic, evidenţiind calităţile de marionetişti ale celor doi interpreţi. Dinamic, interactiv, spectacolul conservă spiritul popular al poveştii lui Ion Creangă, umorul, dar şi tâlcurile ei. Morala este că fiecare fiinţă are o menire în lume şi că prin curaj şi îndrăzneală, poţi reuşi în viaţă.
3-7 ani, 60 min.

Ora 14.00
Aici -Acolo. Atelier de educaţie interculturală
(Studio AnimArt)
Aici-Acolo este un program de introducere concretă a universului intercultural în lumea copiilor (3-11 ani) apelând la cele 5 simţuri, creat de Eugenia Barbu şi realizat de A.C.T.O.R. Prin acest program, copiii au acces la informatiile despre cultura diverselor ţări europene, direct de la tineri veniţi în Romania prin Serviciul European de Voluntariat al Programului Tineret în Acţiune.
Timp de o oră, copiii participanţi la atelier vor călători prin Europa purtaţi de poveşti şi jocuri de toate culorile şi "de aici" şi "de acolo" aduse în faţa lor de: Ghislain Bao Khanh Ngouansavanh (Franţa), Federica Piana (Italia), Bogdana- Kosarchyn (Ucraina), Ailie Templeton (UK-Scoţia), Sarah Gebel (Germania), Chloé Violleau- (Franţa), Jana Donis (Germania), Merilyn Merisalu (Estonia), Felix Burgos (Spania), Michaela Zebedin (Austria), Jordan Marty (Franţa), Melanie Preauchat (Franţa).

Ora 18.00
Unde te duc picioarele?
Teatrul Dei Piedi, Roma, Italia
Un spectacol de Laura Kibel
(urmat de workshop)

Originalitatea reprezentaţiei constă în faptul că "păpuşile" sunt construite din părţi ale corpului uman. Picioare, genunchi, mâini, tălpi şi chiar abdomen. Poveştile şi fabulele pe care se bazează scenariul sunt comice şi poetice, iar Laura Kibel, cea care aduce pe scenă această inedită formă de animaţie este de asemenea actriţă, regizoare, muzician şi designer.
Spectacol pentru adulţi, 60 min.

Ora 20.00
Workshop susţinut de actriţa Adela Moldovan
(Studio AnimArt)

"Marionetele mele nu au sisteme de mânuire complicate, nu fac lucruri senzaţionale. Ele vor doar să respire, să se joace, să se alinte, să alerge, într-un cuvînt, să traiască, să emoţioneze. Ce este marioneta? Este unul din cele mai frumoase lucruri care i se pot întâmpla unui teatru!" (Adela Moldovan)


Vineri, 4 decembrie 2009
Ora 10.00

Cum a devenit Arthur Rege?!
Teatrul pentru copii şi tineret Gong, Sibiu, România
Scenariu şi regie artistică: Mircea Corcoveanu şi Horaţiu Dancu
Scenografia şi costume: Aurelia Călinescu
Coloană sonoră: Dan Caras
Distribuţie: Mircea Corcoveanu, Horaţiu Dancu, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Alina Perţea, Raluca Răduca
(urmat de workshop)


Cum a devenit Arthur rege?! Este un spectacol care foloseşte mai multe tehnici de animaţie pentru a ilustra cu mult umor perioada de dinaintea Mesei Rotunde, devenirea în timp a lui Arthur, călătoria sa iniţiatică.
6-10 ani, 55 min.

Ora 14.00
Aici -Acolo. Atelier de educaţie intercultural
(Studio AnimArt)
Aici-Acolo este un program de introducere concretă a universului intercultural în lumea copiilor (3-11 ani) apelând la cele 5 simţuri, creat de Eugenia Barbu şi realizat de A.C.T.O.R. Prin acest program copiii au acces la informatiile despre cultura diverselor ţări europene, direct de la tineri veniţi în Romania prin Serviciul European de Voluntariat al Programului Tineret în Acţiune.

Timp de o oră, copiii participanţi la atelier vor călători prin Europa purtaţi de poveşti şi jocuri de toate culorile şi "de aici" şi "de acolo", aduse în faţa lor de: Ghislain Bao Khanh Ngouansavanh (Franţa), Federica Piana (Italia), Bogdana- Kosarchyn (Ucraina), Ailie Templeton (UK-Scoţia), Sarah Gebel (Germania), Chloé Violleau- (Franţa), Jana Donis (Germania), Merilyn Merisalu (Estonia), Felix Burgos (Spania), Michaela Zebedin (Austria), Jordan Marty (Franţa), Melanie Preauchat (Franţa).

Ora 18.00
Candid
după Voltaire
Scenariu, regia artistică, păpuşi şi animaţie digitală: Cristian Pepino
costume: Cristina Pepino
Muzica: Dan Bălan
Distribuţia: Mihai Dumitrescu, Liliana Gavrilescu, Georgiana Dinescu, Petronela Purima, Marin Fagu.
(La cererea publicului)

Un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat într-un amalgam de limbi, lucru care dă o deosebită savoare şi care pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei foloseşte tehnica proiecţiei digitale. Nuvela lui Voltaire este "citită" cu inventivitate şi umor de regizor, iar esenţa fiecărei întâmplări sintetizează de fapt ideile umaniste despre putere, libertate, iubire, război. Un spectacol pentru adulţi în care păpuşile, pe lângă faptul că sunt mânuite cu talent şi cu dexteritate de tinerii artişti, au o expresivitate deosebită subliniind caracterul fiecărui personaj prin caricaturale.
Spectacol pentru adulţi, 60 min.

Ora 20.00
Workshop susţinut de actorii Georgeta şi Valentin Lozincă
(Studio AnimArt)

Georgeta Lozincă, regizor şi actriţă la Teatrul "Ariel" Tg.Mureş şi Valentin Lozincă Mandric, actor la Teatrul Ariel din Tg.Mureş, laureat în pantomimă al Galei tânărului actor Costineşti, bursieri la Institutul Dimitri din Elveţia în jonglerie, acrobaţie şi dans contemporan vor susţine acest workshop, a cărui tematica e compusă din: scurt istoric naţional şi internaţional al mişcării de pantomimă; genuri, stiluri, maniere; expresia corporală de la cuvânt la gest; posibilităţi, tendinţe, improvizaţie; exemplificări şi iniţiere în pantomima de bază; valoarea ideatică a gestului (mimă - pantomimă) combinată cu diferite forme de expresie artistică; scurte momente realizate şi prezentate de participanţi.


Sâmbătă, 5 decembrie 2009
Ora 11.00

Stan Păţitu'
Teatrul Municipal "Bacovia", Secţia de animaţie, Bacău România
Autor: Ion Creangă
Regie artistică: Bogdan Ulmu
Scenografia: Cristina Ciobanu
Muzică: Geo Sfaiţer
Distribuţie: Cristi Bratu, Marlene Duduman Ulmu, Andreea Sandu Dominte, Sorina Moian, Alice Volbea, Liliana Isbândă, Eugen Ionescu
(urmat de workshop)

"Chirică, trimisul lui Scaraoschi «Scara», nu-i cere nimic important eroului titular (Stan); el, drăcuşorul, e cel care pătimeşte; Chirică e aici cel păţit căci, cum spune textul nostru «a fost trimis în delegaţie pe pământ, adică acolo unde Infernul e mai palpabil decât în adâncuri». Stan «păţeşte» ceva plăcut: se însoară (vechi vis ce părea irealizabil!) şi încă cu una (singura!) care n-are nicio coastă de drac". (Bogdan Ulmu)
6-14 ani, 60 min.

Ora 18.00
Lucrurile vieţii
Teatrul Trastam, Barcelona, Spania
Un spectacol de Aurora Poveda, Marga Carbonell şi Arantxa Azagra
(urmat de workshop)

Trei gazde deştepte ne vor conduce într-un spectacol fără cuvinte. Vă veţi delecta şi cu nişte dansuri exotice orientale executate cu senzualitate de nişte castroane de supă. Partea romantică este dată de două prosoape care se îndrăgostesc pe o bancă, iar un mop devine cântăreţ spaniol.
Spectacol pentru copii, 60 min.

Ora 19.30
Concert de colinde


Duminică, 6 decembrie 2009
Ora 11.00

Dăruiţi copiilor îngeri!
Teatrul pentru copii şi tineret Vasilache, Botoşani, România
Adaptare după poveşti monahale: Marius Rogojinski
Regie şi scenografie: Marius Rogojinski
Costume şi păpuşi: Mihai Pastramagiu
Coregrafie: Victoria Bucun şi Mihai Fediuc
Distribuţie: Anca Ştefan, Mihaela Nistorică, Ramona Hriscu, Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Tudor Rotaru, Laurenţiu Vasilache, Claudiu Gălăţeanu
(urmat de workshop)

Era un timp când oamenii stăteau de vorbă cu îngerii şi erau fericiţi. Apoi, au început să nu-i mai vadă, să nu-i mai simtă, ba chiar să nu mai creadă că îngerii există. Ştiaţi că între îngeri şi copii, de pildă, sentimentul iubirii este profund, unic, reciproc şi că fiecare copil poartă în sufletul său o aripă de înger? Dacă ştiaţi, atunci să nu uitaţi niciodată această Taină, pentru că atunci când veţi dori să faceţi cea mai mare bucurie copiilor voştri, dăruiţi-le îngeri!" (Marius Rogojinschi)
6-14 ani, 55 min.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus