martie 2010
Consideraţi anunţul de mai jos mărţişorul Decât o Revistă.

Duminică, 07.03.2010, avem nevoie de domnişoarele şi doamnele fane DoR pentru o desfăşurare masivă de forţe (câteva zeci bune de oameni) în cadrul unei şedinţe foto cu Alex Gâlmeanu. Ne vom distra între 10-15:00 la Opera Naţională şi nu putem realiza acest proiect fără voi. Veniţi la voi cu o bluza albă şi una gri (sau geacă sau tricou sau orice). Tipul şi materialul e irelevant. Fotografiile vor fi făcute înăuntru şi de la înălţime; încercăm să avem o cromatică dominantă. Sperăm să nu vă blocaţi în faţa şifonierului. :)

Dacă ţineţi minte, acum câteva săptămâni am început să strângem nume de femei care mişcă România înainte. Această şedinţă foto va ilustra acel concept şi ca ea să aibă succes, avem nevoie de voi, femeile care faceţi lucruri şi care vreţi ca această ţară să fie altfel.

Tot ce vă putem dezvălui e că nu e vorba de fotografii individuale, ci de fotografii cu un număr impresionant de participante. Dacă puteţi veni, confirmaţi pe [email protected].

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus