aprilie 2010
Mozart Rocks
Nu ştii ce cadou de Paste să iei cuiva drag?

Ai de ales între clasicul iepuraş de ciocolată, un nu-ştiu-ce cu care să ridici PIB-ul Chinei sau... 2 bilete la concertul Mozart ROCKS 2010 în sprijinul Telefonului Copilului de la Sala Palatului, din 12 aprilie şi vei dărui nu numai o seară de neuitat, dar şi un zâmbet unui copil român care are nevoie de ajutor! Ai ales?

Mozart ROCKS 2010, aflat la a VII-a ediţie, în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Televiziunea Română te invita la un spectacol memorabil. Un spectacol de calitate, dar şi de caritate!

Cu sprijinul Pro-Bono al membrilor prestigioasei Orchestre a Filarmonicii "George Enescu" şi a 12 rockeri, vom ajuta la strângerea de fonduri pentru sprijinirea unei iniţiative de nivel european ce vine în ajutorul copiilor abuzaţi.

Vrei să vezi din concertele din 2009? Mergi aici: http://brailateo.blogspot.com. Vrei să iei bilete online, poţi prin EVENTIM.ro (aici e pagina). Bilete (cu preţ între 40 şi 100 RON) poţi să mai iei şi prin magazinele Vodafone, Germanos, prin librăriile Humanitas şi Cărtureşti.

Eşti o firmă de succes şi vrei să faci cadou angajaţilor tăi model bilete la spectacol? Ia legătura cu Asociaţia Telefonul Copilului, fă o donaţie, îmi scrii şi vei primi din partea noastră invitaţii la concert!

Ai altă treabă în ziua aceea şi nu poţi să vii? Trimite mesajul acesta cunoscuţilor tăi care apreciază acest stil de muzică şi care doresc să ajute.

Biletul pe care-l vei lua la spectacol va reprezenta şi un sprijin real pentru dezvoltarea serviciului "Telefonul Copilului" (detalii la http://www.telefonulcopilului.ro).

Constantin Teodorescu

Sageata Ascultaţi piese din concertele Mozart ROCKS aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus