aprilie 2010
În data de 21 aprilie 2010, începând cu ora 11, la Teatrul Act, regizorul Andrei Konchalovsky, invitatul special al Festivalului Internaţional de Film Bucureşti va susţine masterclass-ul Life and its reflections.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, pe bază de acreditare pentru reprezentanţii media şi pe bază de legitimaţie pentru studenţi. Intrarea publicului va fi limitată la numărul locurilor rămase libere din sală.

Andrei Konchalovsky va susţine şi o conferinţă de presă, ce va avea loc marţi, 20 aprilie 2010, începând cu ora 12:00, la Clubul Ţăranului Român.

Teatrul Act a fost pus la dispoziţia Festivalului Internaţional de Film Bucureşti (B-EST IFF) prin amabilitatea directorului său, domnul Marcel Iureş.

Totodată, vă reamintim că Andrei Konchalovsky va fi prezent la Bucureşti în perioada 19 - 21 aprilie 2010. Din pricina timpului scurt pe care îl va petrece în România, domnul Konchalovsky şi-a arătat disponibilitatea pentru o scurtă sesiune Q&A pe Aeroportul Henri Coandă, imediat după sosire, luni, 19 aprilie, ora 17.40.

Eveniment realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.

Eveniment susţinut de Niro Investment Group şi Centrul Naţional de Cultură a Romilor.

Parteneri media principali: TVR1, TVR Cultural, B1TV, 24 FUN, HBO Romania, Radio Guerrilla, Radio Bucureşti, www.cinemagia.ro, www.liternet.ro, www.cinefan.ro, www.hboclub.ro, www.esquire.ro, www.port.ro.

Pentru mai multe informaţii, puteţi consulta website-ul www.b-est.ro.
Notă ulterioară: Din cauza problemelor legate de zborurile cu avionul în perioada Festivalului, Andrei Konchalovsky nu a mai ajuns la Bucureşti.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus