aprilie 2010
Organizaţia studenţească VIP România prezintă un proiect cu tradiţie, Personal Development School (PDS), aflat la a şaptea ediţie, ce se va desfăşura între 3 - 15 mai 2010, în Bucureşti. PDS se adresează în principal studenţilor de anul I şi II din centrele universitare bucureştene, dându-le acestora ocazia să afle o serie de tips & tricks-uri utile pentru viitoarea lor carieră.

Timp de două săptămâni, cei 25 de studenţi selecţionaţi cu grijă vor lua parte la traininguri şi workshopuri ce vor avea ca scop dezvoltarea lor personală şi profesională. Printre temele ce se iau în discuţie anul acesta se numără Brandul personal, Leadership, Managementul timpului, Creativitate şi inovaţie, Inteligenţă emotională şi nu numai. Acestea vor fi ţinute de specialişti în domeniile recrutării şi consultanţei în carieră , dintre care îi menţionăm pe: Radu Gabriel, Cristina Manole, Horea Murgu, Dan Luca. Activităţile propuse reprezintă o şansă pentru participanţi de a beneficia gratuit de orientare în carieră, de a discuta deschis, de a interacţiona cu profesionişti.

În 2010, Personal Development School are şi o latură culturală, dorind să le înlesnească studenţilor implicarea în această direcţie. Participanţii vor fi prezenţi la spectacole de teatru, vor merge în vizită la muzee şi expoziţii, vor asista la două seminarii pe teme precum Noul val cinematografic românesc, respectiv Dream Big. Sau deloc. De altfel, vor putea participa si la doua ateliere, unul de creaţie, respectiv de dans, şi la o dezbatere despre film sau carte.

Personal Development School este un proiect realizat împreună cu Danone.

Pentru mai multe informaţii despre modalitatea de aplicare, acesta este linkul către site www.personaldevelopmentschool.ro. Aplicarea se face până în data de 26 aprilie 2010.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus