mai 2010
Concert Aerosmith, 2010
Rockerii de la Aerosmith au dat startul turneului lor internaţional Cocked, Locked, Ready to Rock în Venezuela. Pe 18 iunie 2010, ei vor cânta pentru prima oară în România, în Bucureşti, la one Arena (Bd. Barbu Vacarescu 164, Floreasca). În capitala Venezuelei, zeci de mii de oameni au cântat alături de Steven Tyler refrenele celor mai îndrăgite balade rock cu care Aerosmith au ţinut prima poziţie a topurilor ani la rând.

Aşa cum au promis, Aerosmith au zguduit imensa scenă de 240 mp amplasată pe stadionul La Rinconada din Caracas, arătând că spectacolele lor sunt în continuare incendiare, chiar dacă majoritatea membrilor trupei, adevăraţi seniori ai rockului, au depăşit vârsta de 60 de ani. La ora 21.00, un uriaş banner cu simbolul înaripat al Aerosmith a acoperit scenă, timp de două minute. După care Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton şi Joey Kramer au dat drumul unui mega-show electrizant cu Back In The Saddle. Au urmat hituri arhicunoscute, care au pus pe jar audienţa: Love In An Elevator, Falling In Love (Is So Hardon The Knees), Dream On, Living on the Edge, Pink, Crazy, Cryin, Rag Doll, I Don't Want to Miss A Thing, Sweet Emotion, Baby Please Do Not Go. Walk this Way a închis apoteotic un spectacol impresionant, o doză de două ore de rock la calitate maxima.

Într-o forma de zile mari, solistul Steven Tyler a făcut adevărate băi de mulţime, alergând pe toată lungimea scenei, configurată în formă de T, pentru a ajunge până în mjlocul publicului. Joe Perry, la fel de neobosit, a schimbat peste zece chitări pe parcursul spectacolului.

Biletele la concertul Aerosmith de la Bucureşti, cu Reamonn în deschidere, pot fi achiziţionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas) la preţul de 140 lei - Gazon B, 190 lei - Gazon A, 330 lei - Golden Ring şi 590 lei - tribuna VIP (locuri pe scaune). Biletele pot fi achiziţionate şi în trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.













Imagini din Concertul Aerosmith, Venezuela, 2010.



0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus