mai 2010
Alexandru Andrieş, Dan şi 6Fingers de la trupa byron, grupul See Seven, Sorin Romanescu, George Baicea, Elena Bokor şi Alexandra Potanga se strâng joi, 3 iunie 2010, la Clubul Ţăranului pentru Copiii Miei.

Mia şi Costel au cea mai mare familie. Fiecare din cei 75 de copii crescuţi în familia lor de-a lungul anilor are povestea lui. O poveste despre curajul de a începe o nouă viaţă. Cei doi părinţi au reuşit să le redea acestor copii zâmbetul, încrederea şi lumina din ochi. Acum, copiii Miei fac cursuri de artă, muzică, limbi straine, teatru şi multe altele. Toate acestea pentru a le da şansa de a-şi descoperi drumul în viaţă. Unii dintre ei au ajuns bursieri la facultăţi de artă, alţii au luat premii la concursuri naţionale de pictură, sport sau muzică. Noi am fost mişcaţi de povestea Miei şi a copiilor pe care i-a ajutat şi îi ajută în continuare. "Atunci ne-am hotărît să ne facem şi noi unchi şi ne-am strâns cu mic, cu mare să cântam pentru ei. Pentru ca aceşti oameni să continue lucrurile minunate pe care le fac, ei au nevoie de tot sprijinul nostru."

Vă aşteptăm, aşadar, la un concert extraordinar joi, 3 iunie 2010, începând cu ora 20.30 la Clubul Ţăranului, în soseaua Kiseleff 3 (intrarea Monetariei). Alături de Copiii Miei vor fi Alexandru Andrieş, grupul See Seven, Sorin Romanescu, Dan şi 6Fingers de la trupa byron, George Baicea, Elena Bokor şi Alexandra Potanga.

Biletele se pot procura la intrarea în Clubul Ţăranului. Toate fondurile rezultate în urma concertului se vor duce către fundaţia "Mia's Children". Preţul unui bilet este de 30 de lei.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus