iunie 2010
International Romani Art Festival IRAF, 2010
Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara şi Asociaţia Culturală Turn au pus bazele unui parteneriat în folosul publicului spectator care doreşte să participe la evenimentele organizate de cele două asociaţii - respectiv Festivalul PLAI (care se va desfăşura în perioada 10-12 septembrie 2010) şi IRAF - International Romani Art Festival (care se va desfăşura în perioada 22-25 iulie 2010).

În baza parteneriatului semnat de cele două asociaţii, a fost lansat, în premieră în România, biletul 1ticket - un bilet care va oferi acces la ambele festivaluri, la un preţ mult mai mic decât ar fi cel al abonamentelor cumpărate separat.

Astfel, 1ticket pentru anul 2010 costă 100 de lei, şi oferă acces la Festivalul PLAI şi la IRAF. În condiţiile în care la intrare un abonament la PLAI costă 75 de lei, iar un abonament la IRAF costă 70 de lei, cei care doresc să participe la ambele festivaluri, cu 1ticket vor face o economie de 45 de lei.

"Parteneriatul încheiat între PLAI şi IRAF se doreşte a fi doar începutul unui proiect care, în viitor, să se concretizeze prin colaborarea tuturor operatorilor culturali ce desfăşoară evenimente culturale importante în zona de vest a României. Invităm toţi operatorii culturali să ni se alăture astfel încât, împreună, să oferim publicului posibilitatea achiziţionării unui singur bilet, la un preţ avantajos, care să ofere acces la toate evenimentele culturale majore din zonă", a declarat Andreea Iager, responsabil parteneriate culturale PLAI.

"Este un prim pas atât înspre încurajarea publicului larg de a participa la acţiuni culturale calitative, cât şi înspre promovarea unei concurenţe mature şi pozitive între organizatorii de astfel de evenimente. Ne bucurăm să putem oferi publicului o alternativă avantajoasă şi sperăm că împreună să putem dezvolta această iniţiativă", a declarat Adrian Voichiţescu, preşedinte Asociaţia Culturală TURN.

Biletul 1ticket poate fi achiziţionat din această săptămână online, de pe site-ul bilete.ro, iar în perioada 22-25 iulie 2010, la intrare la IRAF.

În cadrul celor două festivaluri vor avea loc peste 250 de activităţi culturale şi artistice şi 21 de concerte, susţinute nume mari ale scenei de world music şi jazz precum: Misia, Trilok Gurtu, Christoph Pepe Auer sunt numele anunţate până acum pentru Festivalul PLAI, în timp cel la IRAF vor putea fi urmăriţi Balkan Beat Box, Paco Peňa, Mitsoura şi alţii.

Detalii despre evenimente pe: www.plai.ro si www.iraf.ro.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus