iulie 2010
Concert Cranberries, 2010
Trupa The Amsterdams va deschide concertul celor de la The Cranberries. Recitalul românilor va începe de la ora 19.30, în timp ce concertul Cranberries va începe cu o jumătate de oră mai târziu decât a fost anunţat iniţial, de la ora 21.00. Fanii ambelor trupe pot găsi încă în reţeaua Eventim bilete la categoriile: Gazon B (120 lei), Tribuna Oficială (170 lei) şi Gazon A (190 lei). Concertul este organizat de Events şi prezentat de Redd's.


The Amsterdams s-a lansat în 2005, fiind considerată prima trupă românească de muzică indie. Câţiva ani mai târziu, The Amsterdams urca pe scenă principalelor festivaluri de muzică din România şi susţin primele lor concerte în străinătate. Debutează discografic în 2008 cu Automatic EP, de pe care sunt extrase Suffering & Surfing şi Petrolize All Mice, piese difuzate la radiouri din Anglia, inclusiv la BBC6. Muzica lor e o prezenţă constantă în topurile de muzică alternativă ale radiourilor de profil din România.




În 2009 lansează albumul Adolessons, o poveste despre călătoria muzicală a trupei, editat şi promovat prin eforturi proprii. De pe acest disc, primul single intitulat Chased By the Housewives, atrage atenţia iubitorilor de muzică indie din Olanda unde trupa este invitată să susţină două concerte în toamna aceluiaşi an.


Cea mai recentă producţie video, pentru piesa Apple, este realizată de Irina Stănciulescu - coordonator post-producţie în echipă filmului Eu când vreau să fluier, fluier.


The Amsterdams au susţinut la începutul anului 2010 primul lor turneu extins în România, urmat, în luna mai 2010, de primul lor turneu în Europa, la invitaţia trupei canadiene, Wolf Parade (Canada). În prezent trupa lucrează la noi înregistrări împreună cu Electric Brother şi plănuieşte o lansare de disc pentru sfârşitul anului 2010.


Intrarea în incinta complexului Zone Arena se va face prin Bd. Barbu Văcărescu, prin două puncte de acces separate. Variantele oferite de mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou - Magistrala 2, Staţia Aurel Vlaicu sau Staţia Ştefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. Pentru cei care n-au aflat din timp de mutarea concertului de la Stadionul Arcul de Triumf (locul iniţial anunţat al concertului) la Zone Arena, vor exista autobuze care vor oferi transport gratuit în intervalul orar 18.00 - 20.30.

Sub platforma Too tasty for men!, Redd's este sponsorul principal al concertului pe care mii de fani, dar mai ales fane, îl aşteaptă în această vară. Fanii trupei sunt aşteptaţi la un show de rock alternativ de cea mai bună calitate, cu influenţe indie, Irish folk şi rock celtic, aromat cu bere fresh cu gust natural de lămâie şi condimentat cu multe surprize Too Tasty For Men, oferite de Redd's.

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucureşti sau în librăriile Humanitas din toată ţara.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus