august 2010
Festivalul de teatru Undercloud, 2010
Dragi iubitori de teatru,

Avem deosebita onoare de a vă anunţa că pe acoperişul Teatrului Naţional. pe Terasa Motoare există un nor sub care se va desfăşura a doua ediţie a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, festival care are ca scop susţinerea şi promovarea mişcării de teatru independent din România. Între 16 şi 31 august 2010, seară de seară, se respiră teatrul de SUB NOR prin 23 de spectacole independente din Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Târgu Mureş.

"Am iniţiat Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD din dorinţa de a strânge în acelaşi loc, sub acelaşi nor, artişti care doresc să se exprime liber, necenzurat, condiţie fără de care spiritul oricărui creator este amputat. Spectacolele sunt de trei feluri: spectacole pe care să le vezi, să le revezi şi pe care să le eviţi. Din ce categorie fac parte spectacolele din cea de a doua ediţie a Festivalului Undercloud... numai publicul decide. Vă aşteptăm!" (Chris Simion - Directorul Festivalului)

Partener principal: Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional.
Parteneri media: Radio Guerrilla şi 24 FUN.
Loc de desfăşurare a festivalului: Terasa Motoare / Lăptaria Enache (dacă plouă)
Preţ bilet: 25 lei / 15 lei pt participarea la 2 spectacole din aceeaşi seară
Informaţii şi rezervări: +4 0727 100856


0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus