septembrie 2010
Începând cu luna septembrie 2010, Editura Casa Radio pune la dispoziţia publicului cel mai recent produs muzical al său, compact-discul Jazz... pe româneşte - o captivantă imagine sonoră a Big Band-ului Radio.
 
Albumul reprezintă o sinteză a bogatei activităţi artistice susţinute de profesioniştii Big Band-ului Radio: programul de concerte For ever Bucharest by jazz desfăşurat pe o perioadă de cinci ani în Studioul Mihail Jora al Societăţii Române de Radiodifuziune, cu invitaţi de marcă de peste hotare, evenimente radiodifuzate pe plan internaţional prin colaborarea cu Uniunea Europeană de Radio.
 
Albumul Jazz... pe româneşte, înregistrat în 2009, constituie aşadar un itinerar muzical succint, dar plin de semnificaţii, ce portretizează Big Band-ul Radio şi dialogul compoziţiilor autohtone cu jazz-ul internaţional: de la Duke Ellington, Count Basie, Peter Herbolzheimer la Adrian Enescu, Mircea Tiberian, George Natsis, în versiuni interpretative inedite.
 
Într-o formulă grafică - full-color - dinamică şi atractivă, albumul oferă un amplu booklet (de 24 de pagini) în limbile română şi engleză.
 
Pentru detalii şi comenzi online, vă invităm să vizitaţi adresa de internet: www.edituracasaradio.ro.
 
Iată aici numele pieselor ce se regăsesc pe CD-ul Jazz... pe româneşte, precum şi câteva fragmente audio.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus