Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

S-au încheiat filmările pentru În derivă

septembrie 2010
În urmă cu câteva zile s-au încheiat filmările pentru cele 45 de episoade ale primului sezon din În derivă, primul serial de ficţiune produs de HBO integral în România.

După 21 de săptămâni în care s-a filmat fără întrerupere, zi de zi, cu excepţia weekendurilor, producătorii s-au declarat extrem de mulţumiţi de profesionalismul tuturor celor prezenţi pe platou.

În derivă se concentrează pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită. Fiecare episod din cele 45 ale serialului se axează pe câte o sesiune de terapie - 4 şedinţe individuale între psihoterapeut şi pacienţii săi, urmate de câte un episod săptămânal în care personajul principal îşi vizitează propriul terapeut.

Marcel Iureş, unul dintre cei mai faimoşi actori români, interpretează rolul principal - cel al psihoterapeutului al cărui univers profesional şi personal pare să se destrame, săptămână de săptămână.

Celelalte roluri sunt interpretate de Maria Dinulescu, Vlad Zamfirescu, Maria Mitu, Bogdan Dumitrache, Andreea Bibiri, Gabriela Butuc şi Tamara Creţulescu.

Regia serialului În derivă este semnată de Adrian Sitaru şi Titus Muntean, iar producţia a fost asigurată de compania Film Factor. Producător general din partea HBO Central Europe este Marc Lorber, iar producători executivi sunt Aurelian Nica şi Andrei Creţulescu.

În momentul de faţă proiectul se află în faza de post producţie. Premiera serialului va avea loc în decembrie 2010.

Toate articolele despre Articole diverse

Maraton de animaţii Happy Family - gratuit pentru copiii cu vârsta sub 12 ani -, Comunicat de presă
 Începe cea de-a şasea ediţie a caravanei Zilele Filmului Românesc, 2017, Comunicat de presă
 Zilele Filmului: Memoria Holocaustului (In Memoriam Elie Wiesel), 2017, Comunicat de presă