septembrie 2010
Concert Ozzy Osbourne

CityFM va prezenta miercuri, 29 septembrie 2010, de la ora 10, albumul integral Scream, semnat de Ozzy Osbourne. Concertul de la Bucureşti de pe 2 octombrie  2010 face parte din turneul de promovare a noului disc, iar fanii din România vor putea asculta toate piesele pe frecvenţele CityFM şi online pe http://www.cityfm.ro.
 

Geniul lui Ozzy nu stă în compoziţie sau în extraordinara interpretare, ci în maniera de a-şi alege oamenii din jurul său. Pe parcursul carierei lui muzicale a avut parte de oameni aleşi pe măsură.

Pentru albumul Scream s-a separat de Zakk Wylde pentru că, aşa cum spunea el, ajunsese să sune a "Black Label Society"! S-au despărţit frumos, iar în echipă au fost convocati un chitarist tânăr Kostas Karamitroudis aka. Gus G, cu antecedente în formaţiile Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy, Dream Evil şi activ în Firewind, apoi Rob "Blasko" Nicholson - bass (ex-Cryptic Slaughter, Drown, Prong, Danzig şi Rob Zombie), Tommy Clufetos - tobe şi percuţie (ex-Ted Nugent, Alice Cooper, Rob Zombie) şi Adam Wakeman - clape, băiatul lui Rick Wakeman, cu un rol bine stabilit în compoziţiile noi, fiind creditat la 5 dintre piesele de pe noul album.

Realizatorul Marcel Platon va prezenta fiecare piesă în parte, cu istoria ei şi modul în care noii veniţi şi-au adus contribuţia artistică. Spre exemplu, melodia Soul Sucker dădea iniţial titlul albumului, dar Ozzy şi-a ascultat fanii şi ales până la urmă Scream. Pe I Want It More, Ozzy se simte cel mai bine, iar riff-ul lui Gus e staccato! Latimer's Mercy are în spate povestea tristă, dar adevărată a unui fermier canadian, care în anul 1993 şi-a ucis propria fiică pentru a-i curma durerea, a fost găsit vinovat şi condamnat pentru crimă de gradul doi.

I Love You All este un mod elegant de a-şi lua rămas bun şi de a le mulţumi celor care îl ascultă! Melodia e scurtă, nu plictiseşte, dar Ozzy vrea ca fanii lui să ştie acest lucru. În Gets Me Through, piesa din 2001 de pe Down to Earth, Ozzy le spunea fanilor că el nu este Iron Man, că a încercat toată viaţa să îi binedispună, că nu e Anticristul, că el a încercat DOAR să trăiască!

Lista completă a pieselor de pe Scream:

1. Let It Die
2. Let Me Hear You Scream
3. Soul Sucker
4. Life Won't Wait
5. Diggin' Me Down
6. Crucify
7. Fearless
8. Time
9. I Want It More
10. Latimer's Mercy
11. I Love You All

Ozzy Osbourne va concerta 2 ore pe data de 2 octombrie 2010, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca), începând cu ora 18.30. CityFM a ales trupele Coma şi Luna Amară pentru a cânta în deschidere, câte 25 de minute fiecare. Toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum şi online pe http://www.eventim.ro. Preţul biletelor variază între 150 şi 500 de lei. Parteneri media: gsp.ro, Gazeta Sporturilor, AXN Crime, AXN Scifi, România Liberă, GSP TV, Antena 2, U HD, Ring, Ciao!, Şapte Seri, Oops media, Metalhead, sugar media, dolce, oblique magazin, 9AM, Cancan şi Kamikaze.

Galerie de fotografii Ozzy Osbourne: http://www.cityfm.ro/content/galerie-foto-ozzy-osbourne-2010.
 

Despre CityFM:
CityFM emite în Bucureşti şi zona metropolitană pe frecvenţa de 106,2 MHz, în Roman pe 91 MHz, în Sibiu pe 98,3 MHz, precum şi online pe www.cityfm.ro. Postul de radio a adoptat recent un logo nou şi sloganul "Inima ta bate rock?".

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus