septembrie 2010
Dacă nu te mulţumeşti să vorbeşti despre sport, Talentul Anului te provoacă să scrii istorie. Singurul concurs adresat aspiranţilor la o carieră de jurnalist sportiv revine pentru al şaselea an consecutiv.

Îi premiem pe cei care îndrăgesc jocul literelor la fel de mult ca pe cel din teren.  Pasionaţii de gazetărie sportivă pot înscrie articole în perioada 27 septembrie - 17 octombrie 2010 la adresa [email protected].

Autorul celui mai bun text devine corespondentul Premiilor Ioan Chirilă la confruntarea CFR Cluj - AS Roma din cadrul UEFA Champions League. Meciul va avea loc pe data de 8 decembrie 2010 la Cluj. Atât articolul câştigător, cât şi cronica jocului vor fi publicate pe Hotnews.ro şi pe ioanchirila.ro, site-ul Premiilor Ioan Chirilă. De asemenea, învingătorul va beneficia de un internship de o lună la Hotnews.ro.

Va fi luat în considerare un singur text din partea fiecărui participant. Articolele înscrise nu trebuie să depăşească 50 de rânduri la font de 12, Times New Roman. Câştigătorul
este desemnat de către doamna Iarina Demian, preşedintele Fundaţiei artEST, organizatorul evenimentului.  Pentru mai multe detalii, regulamentul competiţiei poate fi consultat pe site-ul Premiilor Ioan Chirilă.

Încă de la prima ediţie, Talentul anului a devenit o rampă de lansare pentru tinerii pasionaţi de jurnalismul sportiv. Numărul participanţilor a crescut constant, anual fiind înscrise peste 100 de articole.

Învingătorii competiţei au iniţiat colaborări cu unele dintre cele mai respectate cotidiene româneşti. Începând cu Andrei Crăciun şi Răzvan Prepeliţă, competiţia a descoperit numeroşi tineri talentaţi care şi-au început cariera datorită votului de încredere acordat de Premiile Ioan Chirilă.

Aşadar, Talentul Anului convoacă şi în acest an echipa de juniori a gazetăriei sportive româneşti, oferind celui mai bun dintre jucători şansa de a promova în diviziile superioare.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus