octombrie 2010
eXplore dance festival 2010
Începem eXplore Files interogativ...

Ce înseamnă pentru comunitatea dansului din România eXplore Dance Festival?

De ce trebuie să caut cu lumânarea profesionişti ai dansului din România la lectures? (precizez că pentru dansatorii şi coregrafii de la noi, întâlnirea cu Wim Vandekeybus este similară cu întâlnirea unui student la filosofie cu un filosof de talia lui Heidegger sau Chomsky... Dixit!)

Cum răspundem la întrebarea What Next?

În ce punct ne aflăm cu raportarea noastră la ceea ce facem?

Unde vrem să ajungem?

Şi, mai ales, de ce nu suntem acolo şi ne comportăm fără argumente ca şi cum am fi?

În acest moment, cred că doar critica poate da un răspuns pentru simplul motiv că, faţă de cei mai mulţi profesionişti ai dansului, E ACOLO!

Şi mai e ceva! Mulţumiri Asociaţiei 4 Culture pentru ceea ce întreprinde şi realizează, pentru că ne face pe cei pentru care contează să simţim că suntem deja ACOLO!

REVENIM CU eXplore files!

Pe mâine!

1 comentariu

  • acolo unde?
    ultima, 06.10.2010, 15:32

    Poate pentru ca Wiw W e un coregraf cam rasuflat al anilor '80? Ultima Vez e old news peste tot. Sigur, Festivalul nu are nicio vina ca prezinta spectacolul Ultima Vez la capitolul informatie. Dar critica? Actul critic inseamna sa te extaziezi la vederea unor companii cu nume de acum 25 de ani? Si sa vinzi asta pe post de mare revelatie? Mai, mai, orice facem tot la tara ajungem...

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus