noiembrie 2010
În derivă
Primul serial original produs de HBO Central Europe în România îşi concentrează acţiunea pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită.
 
Actorul Marcel Iureş joacă rolul lui Andrei Poenaru. Pentru el, noua sa pacientă reprezintă proiecţia propriei relaţii cu fiica sa de 17 ani, la fel ca Diana, măsura responsabilităţii şi calităţii cu care, el însuşi, îşi împlineşte rolul de părinte.

 
Diana este pacienta de miercuri seara, pe care o veţi putea urmări din 6 decembrie, timp de 9 săptămâni.
 
Diana (17 ani) este o gimnastă de performanţă, maturizată înainte de vreme cu toate că, din cauza intensului efort fizic, corpul ei a rămas cel al unei fetiţe. Ajunge la cabinetul lui Andrei în urma unui accident şi după ce o companie de asigurări o obligă să treacă printr-o evaluare psihologică.


Maria Mitu joacă rolul Dianei Pelin. În varstă de numai 18 ani, Maria este elevă în clasa a doisprezecea la Colegiul Naţional Sfântul Sava din Bucureşti. Are un rol în scurtmetrajul Derby, semnat de Paul Negoescu, selecţionat la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Maria este extrem de talentată şi, pe parcursul filmărilor, a însufleţit întreaga echipă de producţie. Acum se concentrează pe un nou proiect, cel al examenului de bacalaureat.
 
Iată ce spune Maria despre finalul filmărilor: "S-au încheiat 5 luni minunate, în care abia aşteptam să vină ziua de filmare. Pentru mine ca primă experienţă este copleşitor cât de bine mă simt şi cât de bine am lucrat cu toţi cei din echipă. Pe măsură ce terminăm un nou episod îmi dădeam seama că aş fi avut şi eu unele dintre reacţiile Dianei."

Regia: Adrian Sitaru, Titus Muntean / Constantin Popescu Cu: Marcel Iureş, Maria Dinulescu, Vlad Zamfirescu, Maria Mitu, Bogdan Dumitrache, Andreea Bibiri, Tamara Creţulescu, Gabriela Butuc / Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Bogdan Dumitrache, Andreea Bibiri, Dan Hurduc, Liliana Tofan, Raluca Aprodu, Tamara Creţulescu, Crina Semciuc

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus