Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  În derivă

Diana - în fiecare miercuri În derivă

noiembrie 2010
Primul serial original produs de HBO Central Europe în România îşi concentrează acţiunea pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită.

Actorul Marcel Iureş joacă rolul lui Andrei Poenaru. Pentru el, noua sa pacientă reprezintă proiecţia propriei relaţii cu fiica sa de 17 ani, la fel ca Diana, măsura responsabilităţii şi calităţii cu care, el însuşi, îşi împlineşte rolul de părinte.

Diana este pacienta de miercuri seara, pe care o veţi putea urmări din 6 decembrie, timp de 9 săptămâni.

Diana (17 ani) este o gimnastă de performanţă, maturizată înainte de vreme cu toate că, din cauza intensului efort fizic, corpul ei a rămas cel al unei fetiţe. Ajunge la cabinetul lui Andrei în urma unui accident şi după ce o companie de asigurări o obligă să treacă printr-o evaluare psihologică.

Maria Mitu joacă rolul Dianei Pelin. În varstă de numai 18 ani, Maria este elevă în clasa a doisprezecea la Colegiul Naţional Sfântul Sava din Bucureşti. Are un rol în scurtmetrajul Derby, semnat de Paul Negoescu, selecţionat la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Maria este extrem de talentată şi, pe parcursul filmărilor, a însufleţit întreaga echipă de producţie. Acum se concentrează pe un nou proiect, cel al examenului de bacalaureat.

Iată ce spune Maria despre finalul filmărilor: "S-au încheiat 5 luni minunate, în care abia aşteptam să vină ziua de filmare. Pentru mine ca primă experienţă este copleşitor cât de bine mă simt şi cât de bine am lucrat cu toţi cei din echipă. Pe măsură ce terminăm un nou episod îmi dădeam seama că aş fi avut şi eu unele dintre reacţiile Dianei."

Toate articolele despre În derivă

În derivă, sezonul al doilea din 5 noiembrie 2012 la HBO , Comunicat de presă
 S-au încheiat filmările pentru cel de-al doilea sezon din În derivă, Comunicat de presă
 Nume cu rezonanţă în sezonul al doilea al serialului În derivă, Comunicat de presă