Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  În derivă

Maraton În Derivă - Diana

februarie 2011
HBO România va difuza duminică, 20 februarie 2011, maratonul În derivă dedicat Dianei.

Diana a fost pacienta doctorului Poenaru în şedinţele care au avut loc la HBO în fiecare seară de miercuri, timp de 9 săptămâni.

Diana are 17 ani şi este o gimnastă de performanţă maturizată înainte de vreme, cu toate că, din cauza efortului fizic intens, corpul ei a rămas cel al unei fetiţe. Ajunge la cabinetul lui Andrei după ce, în urma unui accident, o companie de asigurări o obligă să treacă printr-o evaluare psihologică.

Maria Mitu joacă rolul Dianei Pelin. În varstă de numai 18 ani, Maria este elevă în clasa a doisprezecea la Colegiul Naţional Sfântul Sava din Bucureşti. Are un rol în scurtmetrajul Derby, semnat de Paul Negoescu, selecţionat la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Maria este extrem de talentată şi, pe parcursul filmărilor, a însufleţit întreaga echipă de producţie. Acum se concentrează pe un nou proiect, cel al examenului de bacalaureat.

Cazul Dianei va fi redifuzat integral duminică, 20 februarie, pentru aproximativ 4 ore, începând cu ora 15:35.

Toate articolele despre În derivă

În derivă, sezonul al doilea din 5 noiembrie 2012 la HBO , Comunicat de presă
 S-au încheiat filmările pentru cel de-al doilea sezon din În derivă, Comunicat de presă
 Nume cu rezonanţă în sezonul al doilea al serialului În derivă, Comunicat de presă