aprilie 2011
Viaţa nu e întotdeauna fără cusur, dar e plină de vise. My Dream este un spectacol despre puterea de a visa şi de a transforma visele în realitate.

Toţi cei 50 de artişti pe care îi veţi vedea pe scena Sălii Palatului în data de 15 iunie 2011 au câte o poveste cu totul specială, care ilustrează această idee. Dar pe scenă nu vor povesti, ci vor prezenta un show de înalt nivel artistic şi, în egală măsură, de divertisment.

Veţi vedea dansuri tradiţionale chineze (Cele 1000 de mâini ale lui Buddha), dansuri moderne, muzică live, balet, poezii, teatru, Peking Opera şi multe alte minunăţii.

Spectacolul a călătorit în jurul lumii, fiind declarat "fenomen mondial": peste 150 de reprezentaţii, în peste 60 de ţări, pe 5 continente, incluzând locuri de prestigiu cum ar fi Carnegie Hall, John F. Kennedy Performing Arts Centre, La Scala, Jocurile Paralimpice de la Atena 2004 şi Jocurile Olimpice de la Beijing 2008.

Diferit la acest spectacol este faptul că toţi oamenii de pe scenă au muncit foarte mult pentru a fi acolo. Pentru fiecare, faptul că joacă în acest spectacol înseamnă un vis împlinit. Forţa şi energia pe care le emană sunt incredibile. Nu sunt oameni obişnuiţi, sunt oameni cu dizabilităţi fizice, mai curajoşi şi mai optimişti decât mulţi dintre noi. Munca lor a fost întreită, iar visul e de trei ori mai preţuit.

Ei au reuşit şi vor să arate că reuşita ţine în special de puterea de a visa şi de a spera. Ca să  ajute oamenii să îşi împlinească visele, îl dăruiesc pe al lor.

Special pentru perioada Paştelui (20 - 27 aprilie 2011), organizatorii oferă cadou câte un bilet pentru fiecare familie, de minimum patru membri, care doreşte să participe la spectacol. Biletul gratuit se obţine cumpărând 4 bilete din oricare din punctele de vânzare ale Reţelei Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humaniats şi Cărtureşti, casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro). La fiecare 4 bilete cumpărate, din orice categorie de preţ, primiţi unul gratis (plătiţi doar 3): http://www.eventim.ro/ro/bilete/my-dream-bucuresti-sala-palatului-95443/event.html.

Un spectacol organizat de Blockbuster Bg Ltd, cu sprijinul Gala MGMT & PR