august 2011
28 august 2011

Bine, recunosc. Entuziasmul a fost un pic cam mare. Un pic. Poate ca asta explică dezordinea şi haosul următoarelor zile de repetiţie... Dacă am plonjat în inevitabila panică? Păi da, încă mai avem zeci de întrebări la care încercăm să răspundem, noi descoperiri, noi hotărâri. În rest e în regulă, schimbăm elemente de regie de la o zi la alta. Dimineţile "vesele şi copilăreşti" (mai că-mi vine să râd când folosesc astfel de adjective acum) au fost înlocuite cu disperările fiecăreia dintre noi în care nu înţelegem ce nu merge, ce n-am înţeles, ce lipseşte, ce nu conţinem. Asta e... mă tot gândesc la acest "Eliza, tu nu conţii de fapt...".

Bine, fetelor... mai avem o zi. Şi punct. Deci... o zi.

Sunt incredibil de ipocrita. Dar n-am s-o recunosc. Undeva în mine curge un aer blând de bucurie şi calm. Aşa, pentru că certurile astea au condus către repetiţii de neuitat. N-am iubit niciodată mai mult decât acum ceea ce fac. O să le spun şi fetelor asta. Dar nu acum. Şi o să le şi mulţumesc pentru toate criticile ce ni le-am adus una alteia zi de zi. Şi o să le mulţumesc şi pentru zilele în care îmi venea să fug disperată din cauza neputinţei de a înţelege acest text. Poate o să-l înţeleg cu adevărat cândva, fetelor.

Mâine... ultimul şnur. Poate mâncăm ceva bun după :)

Notă: Eliza Păuna concurează în cadrul secţiunii Grup la Gala Tînărului Actor HOP, 2011, cu piesa Fetele grase câştigă întotdeauna, de Madeline George, cu: Lavinia Coman, Alexandra Crăciun, Alexandra-Elena Gogan şi Eliza Păuna.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus