august 2011
Ziua a doua ne-a adus un nou debut pentru ediţia de anul acesta a Stufstock: RockSchool. Elevii rock au avut parte de lecţii de chitara, tobe si bass, un workshop de chitară şi concerte cu trupele RockSchool. Fotografii au avut parte de vernisaje, practică si discuţii pe tema Street Photography. Publicul a fost incântat de selecţia filmelor ungureşti pe care organizatorii au pregatit-o, fiind captivaţi de scenariile inedite.

Seara a fost dechisă de Vlasul morţii, in regia lui Köves Krisztián Károly, fiind urmat de Poligamy, Sinucidere intimă si Picaj.
 
Piesa de teatru Visul, în regia lui Marius Gâlea, desfăşurată la terasa Corsarul, a stârnit ropote de aplauze din partea unui public numeros.

O variantă modernă a Visului unei nopţi de vară, de William Shakespeare şi intitulat simplu Visul, spectacolul îmbină actoria, mişcarea, dansul şi păpuşeria, delectând publicul cu o poveste plină de umor şi energie despre iubire, jocuri şi farse.

Creat special pentru Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru de la Barcelona, spectacolul s-a bucurat de un mare succes pe scene din Cairo, Pavia (Italia), Cluj şi Târgu Mureş.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus