septembrie 2011
Festivalul de film de animaţie anim'est 2011
Accesul la cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est se face doar pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului, disponibile în avans pe site-ul TicketFan.ro, în magazinele Flanco şi Librăria Engleză Anthony Frost din Bucureşti, iar în perioada 7-16 octombrie 2011, la fiecare dintre casieriile cinematografelor Patria, Sala ArCuB şi Cinema Union din Bucureşti. Abonamentele s-au pus în vânzare pe site-ul TicketFan.ro şi în reţeaua magazinelor Flanco şi Librăria Engleză Anthony Frost din Bucureşti, începând cu data de 9 septembrie 2011 şi vor putea fi achiziţionate şi de la casieria cinematografului Patria, începând cu data de 8 octombrie, prima zi a festivalului.

S-au pus în vânzare următoarele tipuri de abonamente:
 Festival Pass - 150 lei, nominal. Garantează accesul posesorului (identificat pe pass cu fotografie şi nume) la toate proiecţiile Anim'est de la Bucureşti, desfăşurate în perioada 7-16 octombrie 2011 la Cinema Patria, Sala ArCuB şi Cinema Union. Festival Pass nu permite accesul la evenimentul Creepy Animation Night de vineri, 14 octombrie 2011, ora 23:00, de la Cinema Patria, la proiecţia specială Videoclip & Advertising din Club Control, de joi, 13 octombrie 2011, şi la Gala de Închidere a festivalului de sâmbătă, 15 octombrie 2011, de la ora 19:00, la Cinema Patria şi nici la evenimentele speciale din Club Control. Pentru aceste evenimente, accesul va fi permis exclusiv pe baza biletelor speciale. Pentru emiterea ecusonului de festival, cumpărătorii de Festival Pass vor trebui să trimită câte o fotografie tip portret pe adresa [email protected].
 
 Abonament de 10 proiecţii - 80 lei. Acest tip de abonament asigură accesul la 10 intrări la una sau mai multe proiecţii din programul festivalului. Abonamentul de 10 proiecţii este nenominal şi poate fi folosit atât pentru a permite accesul posesorului la 10 proiecţii, cât şi pentru accesul mai multor persoane la una sau mai multe proiecţii din cadrul festivalului, în limita celor 10 intrări.

 Bilet individual de intrare - 10 lei. Biletul este valabil pentru o singură intrare la Cinema Patria, Cinema Scala, Cinema Union. exclusiv la proiecţia pentru care a fost achiziţionat.

 Bilet individual de intrare la proiecţia specială Videoclip & Advertising din Club Control, care va avea loc joi, 13 octombrie 2011 - 25 lei. Biletul permite intrarea la proiecţia ce include ambele programe ale competiţiei Videoclip & Advertising, două concerte şi un afterparty.
 
 Bilet individual de intrare la evenimentul Creepy Animation Night, care va avea loc în seara de vineri, 14 octombrie 2010, la ora 23:00, la Cinema Patria - 25 lei. Accesul minorilor în sala de proiecţie la Creepy Animation Night este strict interzis, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu vârsta de peste 18 ani.
 
 Bilet individual de intrare la Gala de Închidere, care va avea loc sâmbătă, 15 octombrie 2011, la ora 19:00, la Cinema Patria - 15 lei. Gala va cuprinde un recital extraordinar al cvartetului sloven Vlasov's Best Friend, care va acompania live filmele de animaţie realizate de Ladislas Starevich, pionier al filmului de animaţie.
 
 Bilet de intrare la secţiunea Minimest - 5 lei, tarif general pentru o persoană. Asigură intrarea pentru proiecţiile din cadrul secţiunii Minimest (programate începând cu ora 10:30 şi 12:30, pe datele de 8,9, 15 şi 16 octombrie). Bilete pentru orice proiecţie, din orice locaţie şi din oricare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe site-ul www.ticketfan.ro, din reţeaua de magazine Flanco, din întreaga ţară, şi Librăria Engleză Anthony Frost din Bucureşti, şi de la casieriile celor trei cinematografe, pe perioada festivalului.
 
Observaţii: Până joi, 15 septembrie, inclusiv, Anim'est pune în vânzare un număr limitat de 30 de Festival Pass la preţul promoţional de 110 lei. După această dată, între 16 si 30 septembrie, pass-ul va putea fi cumpărat cu 130 de lei, iar după data de 1 octombrie 2011, el va costa 150 de lei.

Până pe 30 septembrie, permisul Anim'est de 10 proiecţii costă 70 de lei. După această dată, el poate fi achiziţionat la preţul de 80 de lei. Acesta poate fi folosit atât pentru 10 intrări individuale la câte o proiecţie, cât şi pentru a putea merge alături de mai mulţi prieteni la una sau mai multe proiecţii.

Descarcă programul Anim'est, 2011 aici..

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus