decembrie 2004
Şi dacă tot am pornit jocul de-a topurile, vă invităm şi la Topurile LiterNet-ului. Nu o să fie cu Gale şi cu retrospective, dar ne vor ajuta să vă aflăm preferinţele şi să vă oferim ceva mai bun anul viitor.


Vă invităm deci să votaţi:

  Cele mai bune şi cele mai proaste 3 cărţi pe care le-aţi citit din cele publicate de Editura LiterNet, cele care v-au ţinut cu ochii în calculator, respectiv cele pe care le-aţi abandonat după primele 5 pagini, plictisiţi (catalogul e la Editura LiterNet)

  Cea mai bună şi cea mai proastă rubrică din Atelier LiterNet, cea pe care aţi căutat-o în fiecare săptămînă şi aţi recomandat-o prietenilor, respectiv cea pe care aţi evitat-o mereu şi pe care nu aţi priceput de ce am păstrat-o atîta timp (de găsit la Atelier LiterNet, dar şi în Arhiva Atelierului)

  Cei mai buni 3 cronicari la LiterNet, cei ale căror cronici v-au făcut să vedeţi filme, piese de teatru sau concerte la care nu aţi regretat timpul petrecut în sală (vezi în Agenda culturală lista cronicarilor LiterNet)


Şi mai departe, chiar dacă nelegate de LiterNet:
  Cele mai bune şi cele mai proaste 3 cărţi ale anului apărute în România (în afara celor de la LiterNet)
  Cele mai bune şi cele mai proaste 3 piese de teatru pe care le-aţi văzut (respectiv le-aţi suportat) anul trecut
  Cele mai bune şi cele mai proaste 3 concerte ale anului


Dacă puneţi şi comentarii lîngă opţiunile voastre e evident şi mai bine... Dacă ne spuneţi şi ce nu aţi găsit pe sit şi aţi fi dorit să găsiţi, dacă ne spuneţi păreri despre una sau alta din cele de pe sit, dacă ne sugeraţi ce carte v-ar plăcea să publicăm la anul... toate astea ne vor prinde bine şi ne vor ajuta să vă oferim ceva ce să vă facă să trimiteţi prieteniilor şi anul viitor e-mailuri despre ce chestii cool sau super sau pur şi simplu interesante aţi descoperit la LiterNet.


Aşteptăm opţiunile voastre (la unele sau la toate din topurile de mai sus, precum şi la orice alt top care vi se pare că a fost uitat de noi) pe adresa de e-mail [email protected] pînă pe 31 ianuarie 2005. Nu e prea mult timp, aşa că trebuie să vă grăbiţi. Evident însă că şi dacă trimiteţi după data aceasta Topurile voastre vor fi primite şi vor fi luate în consideraţie. Doar părerile voastre sînt cele mai importante pentru noi, nu-i aşa?

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus