octombrie 2011
Festivalul de film documentar şi antropologie vizuală Astra Film Fest 2011
Unul dintre numele sonore, care vor fi prezente în Sibiu, la Astra Film Festival 2011, este actriţa Tracy Worcester, sora renumitei actriţe britanice Rachel Ward cunoscută publicului românesc pentru rolul principal jucat în filmul Pasărea Spin. Totodată, Tracy Worcester are origini nobile, tatăl său fiind Contele Dudley din aristocraţia englezească.

Tracy Worcester va primi Premiul de Excelenţă pentru regizori femei care luptă pentru viitorul planetei, pentru implicarea sa puternică în campanii de ecologie. Premiul va fi oferit de revista The One, în cadrul Festivităţii de decernare a premiilor Astra Film Festival, desfăşurată sâmbătă, 29 octombrie 2011, de la orele 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

"La Astra Film Festival 2011, Tracy Worcester va fi prezentă în calitate de regizoare a documentarului Afacerea cu porci. Filmul va fi proiectat în premieră, în România, duminică, 30 octombrie, orele 15:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Filmul face parte din programul special EcoCinematogrAFF."-a declarat Dumitru Budrala, director Astra Film.

Cel mai important festival de film documentar în România şi pe plan regional, Astra Film Festival (25 - 30 octombrie 2011) şi-a asumat, încă din 1993, misiunea de a aduce în atenţia publicului documentarul, ca mijloc de comunicare tot mai îndrăgit nu doar de cineaşti, ci şi de jurnalişti, activişti şi educatori. Astfel, AFF a devenit, atât pentru profesioniştii din domeniu, cât şi pentru publicul larg, indiferent de vârstă, Casa documentarului din România. 

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus