decembrie 2011
Camera 1306 [I Am Myself]
Camera 1306 [I Am Myself] - unul dintre spectacolele inedite şi de succes ale anului 2011, bucurându-se de aprecierea generală a presei de specialitate şi a publicului - îşi reia reprezentaţiile în Bucureşti chiar înainte de sărbători, începând cu 16 decembrie 2011, la Hotel InterContinental. Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, Camera 1306 [I Am Myself] este un spectacol "fantasmă" despre "corpul aflat într-un spaţiu privat", care poate exprima "un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi, cu siguranţă, fragil", şi care face apel la "puterea imaginaţiei fiecăruia", cum se spune într-o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnată de Catrinel Catană şi Cosmin Manolescu.

Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfăşurat între orele 18.00-24.00 şi se va juca în datele de 16 decembrie 2011, 17 februarie şi 2 martie 2012, la Hotelul InterContinental Bucureşti. Accesul publicului se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel puţin o zi înainte de fiecare spectacol programat, la [email protected] sau Facebook - Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie să includă ora aleasă pentru participarea la spectacol. Preţul biletului este de 30 lei / 15 lei redus pentru studenţi şi profesionişti ai dansului, iar al unui pachet de 3 ore - 70 lei / 40 lei redus. Spectacolul poate include interacţiune cu publicul prezent şi nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Camera 1306 [I Am Myself] a avut premiera europeană în data de 20 august în cadrul Stockholm Fringe Fest, cu susţinerea Institutului Cultural Român din Stockholm şi a fost prezentat recent la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitaţia Institutului Cultural Român.

Camera 1306 [I Am Myself] este o co-producţie a Fundaţiei Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial şi a Centrului Naţional al Dansului Bucureşti, partener asociat fiind Hotelul InterContinental Bucureşti. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) şi al Asociaţiei 4Culture (Bucureşti), în cadrul Wild Cards - Jardin d'Europe, şi al Centrului de Cultură "George Apostu" (Bacău). Mulţumiri speciale domnului Marten Schoenrock, directorul Hotelului InterContinental Bucureşti, Beate Köhler şi unui mecena privat, fără de al căror sprijin spectacolul nu ar fi fost posibil.

Parteneri media: veiozaarte, Metropotam, hipmag, ARTBoom.ro, Modernism, ArtClue, ArtAct magazine.
Regia: Coregrafie: Catrinel Catană, Cosmin Manolescu Cu: Catrinel Catană, Cosmin Manolescu