iulie 2012
Chiar dacă vara toropeşte oraşul, aiurart nu trage obloanele şi duce mai departe programul estival de relaxare în compania artei contemporane.
 
Miercuri, 25 iunie 2012, de la ora 19:00, la aiurart se preconizează cea mai mare concentraţie de Bogdani pe metru pătrat de până acum: are loc vernisajul expoziţiei foto "Printre Bogdani", de Andrei Pungovschi.
 
O coincidenţă onomastică devine punctul de pornire al unui jurnal vizual care documentează prietenia dintre Andrei şi cei şapte Bogdani din viaţa sa:
Trăiesc înconjurat de Bogdani. Prietena mea e Bogdana, majoritatea prietenilor apropiaţi sunt Bogdani. Îi fotografiez de multă vreme, dar abia recent mi-am dat seama că ar trebui să explorez conştient această frumoasă coincidenţă onomastică. Această serie de fotografii este o selecţie dintr-un jurnal vizual pe care de ceva vreme am început să-l ţin, care documentează viaţa mea alături de ei. (Andrei Pungovschi)

Andrei Pungovschi este fotojurnalist independent. A studiat jurnalism şi fotojurnalism la Universitatea din Bucureşti şi Universitatea din Missouri, unde a beneficiat de o bursă Fulbright. Munca sa a fost recunoscută de Pictures of the Year International, College Photographer of the Year, The Missouri Press Association şi Norhtwest Regional Emmy. A colaborat cu Mediafax, AFP, Associated Press, Decât O Revistă, LiterNet.
Despre munca sa, în imagini: www.andreipungovschi.com
Parteneri: Decât o Revistă | Modernism.ro | Liternet.ro | Artclue.net | Artact.ro
 
În desfăşurare @ aiurart:
Agenţia de artă. Ediţia 2. De vară. Artişti: Raluca Băraru, Matei Branea, Alexandru Ciubotariu/Pisica Pătrată, George Popa, Sorin Sorăşan
Expoziţie de design contemporan autohton cu ghid de utilizare pentru acasă. Obiecte create de Anca Fetcu, Atelier A4, 11am.architects, Origami Studio, @TOM 1, @TOM 2, care?cutare.
  Keep the message, pass the frame on to a child. De la Tokyo la Bucureşti. Despre sustenabilitate si arhitectura sustenabilă inteligentă cu ASDESIGN 95; invitat special: artistul vizual Daniel Bălănescu.

Aiurart
Str. Lirei 21, Bucureşti | www.aiurart.ro | [email protected] | 021 211 77 41

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus