noiembrie 2012
Nesomn
Producţie independentă, cu sprijinul CNDB
Nesomn, de Arcadie Rusu
Regia: Arcadie Rusu
Costume: Cristina Barbu
Light design: Cătălin Nicolescu
Distribuţia: Ioana Marchidan, Ramona Bărbulescu, Galina Bobeicu, Elisabeta Mihai, Ştefan Lupu, Arcadie Rusu.
Parte a programului Dragă Spectatorule iniţiat de CNDB in parteneriat cu WASP si ArCub

Arcadie Rusu a absolvit cursurile şi masterul UNATC Coregrafie. În 2007 a primit premiul galei absolvenţilor UNATC pentru cea mai bună creaţie coregrafică Mind Control. În acelaşi an se alătură companiei Gigi Căciuleanu Romanian Dance. Creaţii proprii: Proces cu Uşile Închise (2008) prezentat la Ateneul Roman, Promised Land (2009) prezentat la Teatrul Foarte Mic, Bucureşti şi Crazy Stories in The City (2010) pe scena Teatrului Foarte Mic, Nesomn sala ronda Centrul Naţional al Dansului (2011)
Hunted Devotion (2012), Opera Holland Park , London.

Despre Nesomn
Suntem neobosite forme de vis, proiectăm, generăm vise, le trăim pentru noi, pentru alţii, alţii le trăiesc... Le trăim şi pentru cei despre care zicem că nu mai sunt, la fel cum şi ei le trăiesc pentru noi. Visele sunt forme complexe prin care trecem continuu, in care nu exista niciun fel de delimitare raţională. Sunt multitudinea de dimensiuni din care facem parte. Sunt vieţile pe care le-am avut, formele prin care am trecut, sunt ceea ce nu se va sfârşi niciodată. (Arcadie Rusu)


Nesomn

Album foto de Dani Ioniţă.


De: Arcadie Rusu Regia: Arcadie Rusu Cu: Ioana Marchidan, Ramona Bărbulescu, Galina Bobeicu, Elisabeta Mihai, Ştefan Lupu, Arcadie Rusu

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus