ianuarie 2013
D'ale noastre
D'ale noastre, un spectacol de teatru-dans în viziunea lui Gigi Căciuleanu, se joacă pentru prima dată în 2013, joi 17 ianuarie 2013, la Sala Mare, ora 20.00, după ce a fost aplaudat în trei capitale europene: Londra, Paris şi Bruxelles.
 
Marele performer al spectacolului, formidabilul Lari Giorgescu este noua revelaţie a tinerei generaţii de la TNB şi cu siguranţă un nume pe care îl veţi mai căuta. Cu momentul Caţavencu, uimitor gândit de coregraful Gigi Căciuleanu, tânărul actor electrizează Sala Mare a Teatrului Naţional.
 
Un periplu fascinant în universul lui Caragiale, tradus prin mişcare, muzică, sunete şi multă culoare, cu de toate d'ale noastre, de ieri şi de azi, de aici şi de oriunde.
 
Un mare spectacol pentru o mare capitală, pardon, pentru mari capitale europene. Vă invităm, cu mic cu mare, să nu-l rataţi!





(repetiţii deschise la D'ale noastre)
 

De: după I.L. Caragiale Regia: Gigi Căciuleanu Cu: Ioana Marchidan, Ioana Macaria, Ramona Bărbulescu, Vanda Ştefănescu, Rasmina Calbajos, Lari Giorgescu, Cristian Nanculescu, Ştefan Lupu, István Téglás, Adrian Nour, Alexandru Călin

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus