februarie 2013
Grupul Editorial ALL lansează ediţia a doua a campaniei online vALLuntar "Mai multe cărţi, mai multe şanse" prin care încurajează lectura şi voluntariatul. Campania este sprijinită de ROMSILVA.
 
În 2013, bloggerii participanţi în campanie vor primi câte un copac pentru fiecare 15 comentarii la recenzia publicată pe blogul lor la o carte ALL.
 
În perioada 4-17 februarie 2013, Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal.

Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.
 
"Suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu vALLuntar. Atât pentru succesul mare pe care l-a avut prima ediţie, cât şi pentru componenta nouă pe care am adăugat-o în 2013. Credem că este responsabilitatea noastră ca editură să plantăm copaci şi acesta a fost motivul pentru care am decis ca la a doua ediţie obiectul voluntariatului să fie plantarea de copaci. Vă aşteptăm şi vă invităm la citit, la plantat, la promovat lectura şi voluntariatul în număr cât mai mare!", a declarat CEO-ul Grupului Editorial ALL, Mario De Mezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser.

 

Mai multe despre campanie şi modalitatea de participare puteţi citi pe ALLCafe.ro, blogul Grupului Editorial ALL. Informaţii despre desfăşurarea campaniei se vor regăsi şi pe paginile noastre de Facebook Editura ALL şi Strada Ficţiunii, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.
 
Campania se desfăşoară în perioada 4 februarie - 7 aprilie 2013 după cum urmează:
 4 - 17 februarie - înscrierea în campanie
 18 - 24 februarie - trimiterea cărţilor
 24 februarie - 23 martie - lectură şi recenzie
 25 martie - 7 aprilie - plantarea copacilor

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities).
 
Partener Social Media: Blogal Initiative
Parteneri Media: Metropotam, 9am, Şapte Seri, Green-Report, Income Magazine, Hotcity, Cariere Online, LiterNet, MediaBrief

REGULAMENT VALLUNTAR 2013

Pentru a putea participa în campania vALLuntar:
 
 Trebuie să aveţi de cel puţin un an un blog activ (să scrieţi "corect gramatical", minimum un post pe săptămână) în limba română.
 Să trimiteţi, în perioada 4 - 17 februarie, un e-mail la adresa [email protected] în care să specificaţi blogul avut, de cât timp scrieţi pe el, ce carte/cărţi de pe site-ul www.all.ro vă doriţi pentru recenzie şi datele de livrare (adresă completă şi număr de telefon).

Fiecare blogger poate cere maximum două cărţi de pe www.all.ro. Pot intra în campanie şi recenzii la cărţile ALL achiziţionate de blogger.
 
Nu vor fi luate în calcul cererile bloggerilor care s-au înscris în prima ediţie a campaniei vALLuntar şi nu au respectat angajamentele luate, precum şi cererile sosite în afara perioadei 4 - 17 februarie 2013.
 
Cărţile vor fi expediate prin curier, în limita stocului disponibil, în intervalul 18 - 24 februarie 2013.
 
Se vor lua în considerare:
 doar posturile ce conţin recenzii la cărţile primite, publicate pe blogul personal în perioada 24 februarie - 23 martie. Posturile din afara perioadei, precum şi republicările unei recenzii mai vechi, nu se iau în considerare. Recenzia trebuie să conţină o trimitere către adresa url a cărţii de pe www.all.ro. Dacă vreţi să inseraţi fotografii din carte sau pasaje de text, vă rugăm să cereţi acordul editurii.
 doar posturile ce conţin idei personale despre carte. Simpla preluare a descrierii de pe coperta cărţii nu este luată în considerare.
 doar posturile al căror link a fost semnalat pe adresa de email [email protected], pe Facebook pe pagina Editura ALL, pe grupul de Facebook
vALLuntar sau pe Twitter folosind hashtagul #vALLuntar
 doar posturile la sfârşitul cărora este specificat că articolul face parte din campania vALLuntar iniţiată de Grupul Editorial ALL, cu sprijinul ROMSILVA.
 
Validarea comentariilor:
 Comentariile de pe bloguri vor fi validate de către un reprezentant al Editurii ALL la sfârşitul campaniei şi vor fi făcute publice pe allcafe.ro. (Dacă nu vreţi să vă fie folosit numele real, vă rugăm să precizaţi acest lucru şi pseudonimul dorit).
 Dacă un utilizator a dat mai multe comentarii la postul cu recenzia, se va lua în calcul un singur comentariu.
 

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus