Cosmopolitan / decembrie 2004
 Vîrsta şi ocupaţia: 33 de ani, actor, fost chelner, fost fotomodel.
 Unde s-a născut? În Los Alamitos, California.
 Semne particulare? O cicatrice sub ochiul drept.
 Unde l-am mai văzut? În ultima serie din Sex and the City, pe HBO, în rolul celui care a îmblînzit-o pe Samantha.
 Fişa de post din film? La fel ca-n viaţă: Jason a început ca ospătar (deşi spune că-n realitate nu s-a bucurat de aceeaşi atenţie ca-n film), a continuat ca fotomodel (pentru campaniile Tommy Hilfiger, Gap, Versace, Guess?) şi a sfîrşit pe genericele unor seriale şi filme minore.
 Seriale? "Bătrînul" Beverly Hills 90210, în care era combinat cu Valerie.
 Filme? Un rol de director executiv de publicitate în Kimberly (în care, coincidenţa naibii, era combinat tot cu o Valerie, iar maică-sa încerca să-i facă lipeala cu una pe care o chema Samantha!), un paznic ţărănoi în The Kings Guard şi un agent anti-tero în The Elite.
 Ceva urmări? Nu foarte încurajatoare: dezamăgit de Hollywood, Jason şi-a vîndut casa şi şi-a luat trei luni sabatice, trăind alături de cîinii lui (Knuckles şi Bequ) într-o rulotă. După care a avut şansa de a ateriza în Totul despre sex.
 Fraţi, surori? O soră, Nicole, care refuză să se uite la serial, pentru că nu se înnebuneşte să-l vadă în fundul gol.
 Cum se-nţelege cu Kim Cattrall în timpul scenelor de sex? "O dată mi-a arătat cum să dau din fund."
 Ce conţine cocteilul Absolut Hunk, inspirat de campania publicitară fictivă în care apare Jason din Totul despre sex? Absolut Vanilia, sirop simplu, suc proaspăt de lămîie şi un strop de suc de ananas, trecute prin shaker şi servite cu gheaţă. Are o prietenă? Pentru moment, nu. A fost combinat cu Maxine Bahns (fosta lui Ed Burns) şi Jennifer Esposito. În momentul de faţă, ne avertizează că este "foarte distrat şi egoist".
 Ce fel de femei îi plac? "Cele directe şi pline de viaţă, dar nu foarte temperamentale. Mi-e greu să tratez cu cineva care trece de la o stare la alta în cîteva secunde."
 Ce-ar trebui să ştim despre bărbaţi? "Că e ok să primim flori."

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus