iunie 2013
Festivalul de film documentar Astra Film Fest, 2013
ASTRA FILM recrutează voluntari interesaţi să facă parte din echipa organizatoare a unuia dintre cele mai apreciate festivaluri de film documentar din Europa.

Ediţia din 2013 este una aniversară şi se desfăşoară în perioada 14 - 20 octombrie 2013. Timp de 20 de ani, Festivalul Internaţional de Film Documentar Astra din Sibiu a prezentat mii de filme din toată lumea şi a promovat documentarul românesc pe plan internaţional. Ediţia 2013 propune un program special care rememorează cele mai apreciate producţii din ediţiile anterioare şi omagiază cineaştii si profesioniştii de cinema documentar care au fost alături de Astra Film, casa filmului documentar din România. De la o ediţie la alta, notorietatea festivalului şi numărul fanilor AFF sunt într-o continuă ascensiune.

Filme, masterclass-uri, expoziţii, muzică, atmosferă de festival, Astra Film Festival le are pe toate, iar munca de voluntariat aduce întotdeuna o satisfacţie în plus celor ce o aleg. Voluntarii pot descoperi lumea filmului de non-ficţiune din alte perspective decât cele ştiute, pot învăţa de la profesioniştii din domeniu şi îşi pot trăi propriile experienţe legate de organizarea unui eveniment atât de important, precum un festival internaţional de film. Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere existent pe site - www.astrafilm.ro -  şi trimiterea lui împreună cu o fotografie în format *jpg la adresa [email protected] până pe 6 octombrie 2013. Aplicaţiile vor fi evaluate şi apoi se va discuta implicarea concretă în festival. Toţi voluntarii primesc o diplomă care atestă implicarea lor în festival şi care poate servi drept recomandare pentru activităţi viitoare în domeniu.

Seriozitate, responsabilitate, creativitate şi un excelent spirit de echipă... asta caută Astra Film la voluntarii săi, aşa că, celor ce cred că au toate datele, plus dorinţa de a învăţa şi de a se distra în acelaşi timp, le spunem: Hai Voluntar la Astra Film Sibiu!.

Descarcă broşura Astra Film Festival, 2013, aici..