iunie 2013
Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2013
Ca în fiecare an, Festivalul Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria îşi deschide porţile nu numai pentru liceenii care fac parte dintr-o trupă de teatru şi participă la competiţia destinată acestora, ci şi pentru orice vizitator care îşi doreşte să trăiască Experienţa Ideo Ideis, indiferent de vârstă, pasiuni sau domeniu de ocupaţie.

De opt ani, din 2006, Ideo Ideis este punctul de întâlnire al celor care cred în dezvoltarea alternativă prin artă şi văd participarea lor la evenimentele din cadrul festivalului din Alexandria ca un foarte bun prilej să-şi descopere abilităţi noi, de care erau mai mult sau mai puţin conştienţi.

"De-a lungul timpului, oamenii care au participat într-un fel sau altul la festival, ne-au spus că Ideo Ideis este cel mai bun loc în care poţi să fii în august! Noi i-am ascultat şi am deschis porţile Ideo Ideis oricărei persoane care vrea să petreacă două săptămâni alături de noi şi vrea să intre în acest proces de educaţie alternativă prin artă. Pentru a trăi Experienţa Ideo Ideis, trebuie pur şi simplu să intraţi pe site-ul nostru, www.ideoideis.ro, să vă alegeţi un pachet de vizitator şi apoi să ne daţi de veste că veniţi. Apoi o să înceapă magia.", a declarat Alexandru Ion, Co-Director Ideo Ideis.

Pe lângă evenimentele deja specifice Festivalului Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis (ateliere de teatru tânăr, competiţia de teatru tânăr, spectacole de teatru profesionist, master class-uri, Cinemateca Târzie şi Seara Povestitorilor), ediţia 2013 include şi ateliere noi de măiestrie (coregrafie, dramaturgie, muzică şi ritm, scenografie şi educaţie vizuală), dedicate celor care vor să-şi exploreze şi alte forme de expresie artistică. Toate acestea sunt deschise atât trupelor de liceeni care participă la competiţia de teatru tânăr cât şi oricărei persoane care vrea să trăiască experienţa Ideo Ideis.

Termenul limită de înscriere pentru vizitatori este 15 iulie 2013. Pachete speciale pentru vizitatori sunt disponibile aici: http://ideoideis.ro.

Despre Ideo Ideis
Ideo Ideis este un festival de teatru organizat de Asociaţia Culturală T.E.T.A. şi dedicat procesului de educaţie alternativă pentru liceenii din România. Evenimentul include şapte secţiuni: atelierele de teatru tânăr, competiţia, atelierele de măiestrie, spectacolele de teatru profesionist, cinemateca târzie, seara povestitorilor, master-clas-urile.
Ideo Ideis a aderat la programul Societal de responsabilizare socială şi de mediu a evenimentelor.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi www.ideoideis.ro, www.facebook.com/ideoideis  sau să o contactaţi pe Nicoleta Gavrilă, [email protected], 0720.05.17.14.


Descarcă caietul-program al Ideo Ideis, 2013 aici..

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus