noiembrie 2013
Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2013
La Alternopedia credem în întâlniri fericite. Masterclassurile din cadrul programului nostru sunt menite să înlesnească astfel de întâlniri. Structura fiecărui modul Alternopedia include un dialog cu o personalitate de seamă din lumea teatrului românesc.

Invitatul lunii noiembrie 2013 este Marius Manole, probabil cel mai iubit actor al tinerei generaţii. În aproximativ 3 ore, acest masterclass îşi propune să exploreze tema autocunoaşterii: cum serveşte ea în procesul artistic, necesitatea ei în viaţa de zi cu zi, beneficiile care vin odată cu această căutare, fricile şi obstacolele care ne împiedică să pornim în căutarea sinelui.

Ora 11:00, 24 noiembrie 2013, Teatrul ACT
Calea Victoriei nr. 126, Bucureşti
Taxă acces: 200 lei / persoană
Pentru rezervarea locului completaţi formularul de aici.
 
*) Accesul la masterclass este gratuit pentru participanţii la modulul 1 Alternopedia.

PS: Sâmbătă 23 noiembrie 2013, ora 17:30 puteţi participa la atelierele deschise Alternopedia (Str. Constantin Aricescu nr. 20), pentru un demo gratuit al experienţei. Pentru înscriere, trimiteţi un e-mail la [email protected] cu numele, vârsta şi numărul de telefon.


Descarcă caietul-program al Ideo Ideis, 2013 aici..

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus