ianuarie 2014
Masterclassurile Control N
Începând din luna ianuarie 2014, uşile Asociaţiei Culturale Control N se deschid pentru o serie de întâlniri şi discuţii cu personalităţi pe cât de diverse, pe atât de pasionante. Cafeaua de Weekend va fi momentul de răsplată la finalul unei săptămâni intense. Momentul când, alături de o persoană fascinantă din film, teatru, muzică, dans, arte plastice, literatură, fotografie te vei putea relaxa, ascultând şi fiind parte din poveşti spuse la o cafea.
 
Control N încearcă să te apropie de oamenii pe care îi admiri, pe care îi respecţi şi care te inspiră, într-o atmosferă relaxată, în mansarda Control N, într-o serie de întâlniri tematice menite să deschidă ochii către experienţa celor care au reuşit în meseria lor.
 
Invitaţii Cafelei de Weekend de la Control N sunt cei cărora poate le-ai văzut filmele, le-ai citit cărţile sau i-ai admirat pe scenă. Şi poate că n-ai avut curaj să mergi să îi întrebi cum au făcut, de ce, ce au gândit, ce au simţit, cum decurge o zi din viaţa lor sau ce vor să facă mai departe. Poate că, de fapt, nu e aşa de greu să bei o cafea cu ei...
 
Cafeaua de Weekend debutează cu o temă, pe care, cum-necum, cu toţii o dezbatem când ne strângem la o cafea şi discutăm despre ce am mai văzut şi pe cine am mai văzut: Actoria între teatru şi film. Trei actori cheie ai filmului şi teatrului românesc vin să îi întâlnească pe toţi cei care doresc să îi cunoască, să îi asculte, să discute pe îndelete despre drumul dus-întors între scenă şi marele ecran.

Andi Vasluianu, Şerban Pavlu şi Victor Rebengiuc vin la Cafeaua de Weekend în trei întâlniri diferite. Trei actori care jonglează cu succes cu teatrul şi filmul românesc. Cum au început? Cum ar vrea să continue? Cum se pregătesc pentru scenă şi cum pentru camera de filmare? Unde se simt mai în largul lor? Sunt doar câteva din temele discuţiei informale pe care ţi-am pregătit-o, la o cafea.
 
Cele trei întâlniri debutează cu Andi Vasluianu - sâmbătă, 25 ianuarie 2014, continuă cu Şerban Pavlu - sâmbătă, 1 februarie 2014 şi se încheie cu Victor Rebengiuc - sâmbătă, 8 februarie 2014.

 
Durata unei Cafele de Weekend este de 3 ore (12.00 - 15.00).
Toţi cei interesaţi se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la [email protected], până în joia premergătoare întâlnirii. Taxa de participare este de 100 lei (pentru o întâlnire), 200 lei (pentru două întâlniri), 270 lei (pentru trei întâlniri). Taxa se achită până cel târziu în joia premergătoare primei întâlniri.
 
Asociaţia Culturală Control N mulţumeşte partenerilor: Cinemagia, Film Reporter, Decât O Revistă, Cinefan, Liternet, Blogul Lu' Otravă, Bazavan.ro, All Hollow, CinemaRX, Cărtureşti.
Vizitaţi www.controln.ro sau https://www.facebook.com/controlN

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus