Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul naţional de arte pentru liceeni Florian Pittiş, 2014

Au început înscrierile pentru ediţia a VII-a a Festivalului naţional de arte pentru liceeni Florian Pittiş, 2014

martie 2014
Consiliul Elevilor al Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti şi Trupa de teatru AS în parteneriat cu Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra" au deosebita plăcere să vă invite la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului naţional de arte pentru liceeni "Florian Pittiş", un concurs de teatru şi muzică dedicat liceenilor, în memoria lăzăristului Florian Pittiş.

Festivalul naţional de arte pentru liceeni "Florian Pittiş" se va desfăşura în luna mai 2014 la Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra" din Bucureşti.

Festivalul este organizat în două secţiuni şi are o durată de 3 zile :
  • Secţiunea I - muzică;
  • Secţiunea a II-a - teatru;
  • Gala şi festivitatea de premiere.
Înscrierile la acest festival se fac pe baza următoarelor documente:
  1. - O înregistrare Avi/ Dvd (secţiunea teatru / muzică ), Audio (secţiunea  muzică);
  2. - Un C.V al trupei , care trebuie să conţină: lista cu distribuţia în ordinea intrării în scenă / membrii trupei (elevi şi coordonatori); Scurt istoric al trupei (participări la concursuri, rezultate obţinute etc.).; date de contact.
  3. - Copii xerox după prima pagină a carnetului de elev vizat pe anul şcolar 2013-2014 pentru fiecare elev participant la festival.

Aceste documente se depun / se trimit prin poştă la secretariatul Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" (Bd. Regina Elisabeta nr. 48, sector 5), până pe data de 7 aprilie 2014. Materialele trimise vor fi analizate de către o comisie de specialitate care va selecta trupele ce îşi vor prezenta prestaţia în cadrul Festivalului naţional de arte pentru liceeni "Florian Pittiş".

Trupa câştigătoare a Marelui Trofeu la secţiunea teatru îşi va juca spectacolul pe scena Teatrului Excelsior din Bucureşti!

Pentru consultarea regulamentului, cât şi a altor detalii vă rugăm accesaţi site-ul www.trupaas.ro

Toate articolele despre Festivalul naţional de arte pentru liceeni Florian Pittiş, 2014

Câştigătorii Festivalului naţional de arte pentru liceeni Florian Pittiş, 2014, Comunicat de presă
 Hai la Pittiş! - Secţiunea Muzică la Festivalul naţional de arte pentru liceeni Florian Pittiş, 2014, Teodora Agarici