mai 2014
În spatele fiecărui eveniment important se află un scenariu de succes. Te-ai gândit care e legătura dintre teatru şi o emisiune TV, un clip, o campanie publicitară sau un eveniment "unicat"? Câteva structuri dramatice bine gândite. Dacă vrei să ştii mai multe vino la cele 8 întâlniri cu lect. univ. dr. Ana-Maria Nistor. După workshop s-ar putea să te apuci de altceva sau, cine ştie?, poţi fi viitorul dramaturg montat la Godot Cafe-Teatru.
 
Despre ce e vorba?
Se strâng câţiva oameni (nu mulţi) şi fac, desfac, analizează şi inventează poveşti.
 
Ce se întâmplă, de fapt?
La finalul workshopului cursanţii şi profesorul se luminează: Aha!, Asta era!, Evrika! etc. sau, cel puţin, vor rosti mult mai pătrunşi cuvinte precum tensiune, climax, protagonist, aristotelic, hazard, final deschis, indicaţie de cod...

Cum, când şi unde?
La o cafea. În jurul unor foi de hârtie, în general gândind şi dezbătând chestiunea în cauză. Toate acestea, în perioada 25 mai - 1 iulie 2014, la Godot Cafe-Teatru, după un orar flexibil, stabilit de comun acord cu participanţii.
 
Înscrierile se fac în perioada 8 - 18 mai 2014, la adresa [email protected].
 
Preţ: 600 lei. Pentru studenţii şi absolvenţii de teatru se fac reduceri de 25%.

Numărul locurilor este limitat şi chiar dacă afirmaţia pare o şmecherie de marketing, e pe bune!

Ana-Maria Nistor este lect. univ. dr. la Facultatea de Teatru din cadrul UNATC "I.L. Caragiale" Bucureşti, unde predă Istoria teatrului universal, Teatru contemporan şi Analiza textului dramatic. Este critic de teatru, scenarist şi autor a trei cărţi: despre public şi receptare - Teatrokratia, al volumului Cele mai frumoase 100 de piese de teatru - o incursiune în dramaturgia universală şi al recentei Piaţa Teatrului - scena interbelică văzută de scriitori. Colaborează cu ziare şi reviste importante, a fost redactor şef adj. la TimeOut Bucureşti, scrie scenarii TV şi dramatizări. Printre alte distincţii, a primit Premiul Studenţilor ANOSR - Profesor Bologna - Marii profesori care ne inspiră.

Contact: [email protected] | www.facebook.com/urzealatextului

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, îmbinând fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spaţiu multicultural elegant, cu atmosferă interbelică, dotat cu scenă, cortină şi pian. Un loc în care pur şi simplu te simţi bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie. Din noiembrie 2010, când şi-a deschis porţile, Godot a fost gazda unui număr impresionant de artişti care au susţinut spectacole şi concerte cu sala plină. La Godot, cafeaua se serveşte alături de artiştii preferaţi, în fiecare zi, pe Str. Blănari nr. 14.
 
Godot Cafe-Teatru | Str. Blanari 14 | 0736 414 244 | 021 316 16 82 | [email protected] | godotcafeteatru.ro

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus