mai 2014
EUROPAfest 2014
EUROPAfest găzduieşte, în 2014, patru workshopuri susţinute de două personalităţi de seamă din lumea artiştilor naţionali şi internaţionali.

Workshop: Margareta Pâslaru
22 mai 2014 | "Repetiţie Generală"
20:00 | Ibis Caffe

Având ca motto: 
"În tinereţe ne străduim să ne facem un nume / La maturitate trebuie să folosim numele spre binele altora", artista Margareta Pâslaru va împărtăşi din experienţa sa scenică muzicienilor dornici să atingă culmile succesului într-un workshop mult-aşteptat "Repetiţie generală".
"De câte ori am remarcat tineri talentaţi, i-am invitat în cadrul rubricii radiofonice Margareta prezintă pe... încurajându-i şi prin includerea lor în propriile-mi proiecte, cum este cazul chitaristului-aranjor Călin Grigoriu."

La EUROPAfest 2014, în cadrul workshopului susţinut de artistă muzicianul va prezenta un moment solo, după care o va acompania pe celebra actriţă Emilia Popescu la piesa Turneul şi pe tânăra Mirela Jienescu la piesa Emoţii ciudate sentimente. Muzica şi textul ambelor piese aparţin Margaretei Pâslaru, sunt reorchestrate de Călin Grigoriu şi figurează pe noul CD Actorii cântă în beneficiul campaniei naţionale "Artiştii pentru Artişti" UNITER.
 
Workshopul va fi urmat de un concert de jazz cu trupe din Bucharest International Jazz Competition. Informaţii despre accesul la eveniment se găsesc pe www.jmEvents.ro.
 
Workshop: Michael Davison | USA
21 mai 2014 | What is Cuban Music?
22 mai 2014 | What is Latin Jazz?
23 mai 2014 | What is Jazz Performance?
15:00 | Ibis Caffe
 
Michael Davison este atât un interpret legendar, cât şi un profesor respectat, compozitor publicat şi etnomuzicolog. Dragostea lui Davison pentru muzică i-a modelat viaţa şi cariera. Este un artist căutat în întreaga ţară ca interpret şi profesor. Ca interpret, a susţinut recitaluri peste tot în SUA, dar şi în Franţa, Olanda, Spania, Africa de Sud, China şi Cuba. Davison a înregistrat patru CD-uri de jazz, atât ca lider, cât şi ca membru de trupă. El este în România pentru competiţia Bucharest International Jazz Competition, unde deţine funcţia de preşedinte al juriului.

Cei interesaţi să participe la workshopurile de jazz sunt rugaţi să contacteze organizatorii la [email protected]
 
Informaţii suplimentare şi fotografii:
jmEvents.ro | [email protected] | 0720.31.61.62
Facebook EUROPAfest: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus