iunie 2014
Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2014
Ideo Ideis se pregăteşte pentru ediţia a 9-a în vara aceasta (18-26 august 2014). Avem în spate 8 ani de muncă voluntară, sute de prieteni şi susţinători care au contribuit la organizarea festivalului prin voluntariat sau prin donaţii şi mii de tineri care au trăit experienţa Ideo Ideis, devenind mai conştienţi, mai independenţi şi mai încrezători în forţele proprii.
 
Pentru ca Ideo Ideis să poată oferi, în continuare, această experienţă unică şi revelatoare, vă invităm din nou să fiţi alături de noi!
 
Pentru aceia dintre voi care vor să contribuie la finanţarea unor secţiuni din cadrul Ideo Ideis 9, o puteţi face accesând platforma www.crestemidei.ro.
 
Poţi contribui la finanţarea gazetei festivalului - Revista Colaj, şi a Atelierelor Art&Play - ateliere de dezvoltare personală pentru copii şi părinţi.
 
Intră pe http://crestemidei.ro/ideoideis_colaj?locale=ro şi alege una dintre variantele de finanţare. Tot acolo vei găsi şi informaţii despre recompensele oferite de Ideo Ideis pentru fiecare susţinător. Campania este deschisă până pe 24 iunie 2014, prin urmare intrăm pe ultima sută de metri a donaţiilor online!
 
Şi ca să ne înveselim puţin, haideţi să urmărim împreună o demonstraţie de talent şi antreprenoriat menită să convingă pe oricine că Ideo Ideis merită contribuţia fiecăruia dintre voi!
 

Descarcă programul festivalului Ideo Ideis, 2014 aici..

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus