Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2014

Victor Rebengiuc şi Vlad Ivanov vin la Ideo Ideis, 2014!

august 2014
Victor Rebengiuc vine la cea de-a IX a ediţie a Festivalului National de Teatru Tânăr Ideo Ideis pentru a susţine un masterclass de actorie. Alte două masterclass-uri din cadrul festivalului vor fi susţinute de actorul Vlad Ivanov, cunoscut pentru rolurile sale din filmele 4 luni, 3 saptamani şi 2 zile sau Poliţist, adjectiv şi de mentorii Ideo Ideis: Cătălin Ştefănescu, Vlad Zamfirescu, Medeea Marinescu, Marius Manole şi Andi Vasluianu.

Masterclass-urile Ideo Ideis au loc marţi, 26 august 2014, şi sunt evenimente cu acces gratuit. Concepute pe formatul unui dialog relaxat între invitaţi şi public, scopul lor este de a facilita întalnirea participanţilor cu personalităţi din lumea teatrală şi de a dezbate alături de aceştia subiecte de interes comun.

La fel ca în fiecare an, Festivalul Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis (18-26 august 2014) din Alexandria include opt secţiuni: Atelierele de Teatru Tânăr, Atelierele de Măiestrie, Spectacolele de Teatru Tânăr, Spectacolele de teatru profesionist, Cinemateca Târzie, Seara Povestitorilor, Masterclass-urile Ideo Ideis şi evenimentele dedicate comunităţii din Alexandria (spectacolele de stradă, proiecţii gratuite de film, ateliere de dezvoltare personală pentru copii şi părinţi şi reprezentaţiile din cadrul terasei Conciato, spaţiul inaugurat în 2013 ca scenă de debut pentru studenţi sau tineri absolvenţi ai facultăţilor de teatru din România).

Organizator: Asociaţia Culturală TETA
Proiect cultural finanţat de AFCN
Eveniment realizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului
Parteneri: Primăria Municipiului Alexandria, Dăescu Borţun Olteanu, FITS, TIFF, UNATC, Godot Café-Teatru, Muzeul Judeţean Teleorman, Societal, Mai Mult Verde, Conciato, Liceul Pedagogic Mircea Scarlat, Consiliul Judeţean Teleorman, Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Teleorman