Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2014

Horia Colibăşanu şi fondatorii festivalului Plai - povestitori la Ideo Ideis, 2014!

august 2014
Realizatorul TV Andi Moisescu, alpinistul Horia Colibăşanu şi fondatorii festivalului Plai din Timişoara, Andreea şi Norbert Tako, vin la Ideo Ideis, 2014, la Seara Povestitorilor.

Pe parcursul celor 3 seri (19 august 2014 - Andi Moisescu, 20 august 2014 - Horia Colibăşanu şi 21 august 2014 - Andreea şi Norbert Tako), cei patru invitaţi vor discuta cu tinerii liceeni despre lucrurile care îi inspiră şi despre traseul carierei fiecăruia dintre ei.

Seara Povestitorilor este un eveniment dedicat poveştilor de succes din afara sferei artistice. Conceptul evenimentului este construit în jurul ideii de mentorat şi este inspirat de discursurile TEDx.

Festivalul Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis (18-26 august 2014) din Alexandria include opt secţiuni: Atelierele de Teatru Tânăr, Atelierele de Măiestrie, Spectacolele de Teatru Tânăr, Spectacolele de teatru profesionist, Cinemateca Târzie, Seara Povestitorilor, Masterclass-urile Ideo Ideis şi evenimentele dedicate comunităţii din Alexandria (spectacolele de stradă, proiecţii gratuite de film, ateliere de dezvoltare personală pentru copii şi părinţi şi reprezentaţiile din cadrul terasei Conciato, spaţiul inaugurat în 2013 ca scenă de debut pentru studenţi sau tineri absolvenţi ai facultăţilor de teatru din România).

Organizator: Asociaţia Culturală TETA
Proiect cultural finanţat de AFCN
Eveniment realizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului
Parteneri: Primăria Municipiului Alexandria, Dăescu Borţun Olteanu, FITS, TIFF, UNATC, Godot Café-Teatru, Muzeul Judeţean Teleorman, Societal, Mai Mult Verde, Conciato, Liceul Pedagogic Mircea Scarlat, Consiliul Judeţean Teleorman, Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Teleorman
Proiect finanţat de OMV PETROM prin competiţia de proiecte Idei din Ţara lui Andrei
Sponsori: BRD, Bitdefender, CEZ Vânzare, WIROM, AVON, Illy, Proinvest, SC Brain SRL, Aurelian Săndulescu şi clotier.ro
Parteneri media:RFI, INSTITUTE - THE MAGAZINE, liternet.ro, SUB25, 121.ro, yorick.ro, ziarulmetropolis.ro, Decât o Revistă, Revista Arte şi Meserii, Ziarul Liber în Teleorman, Teleorman TV.

Descarcă programul festivalului Ideo Ideis, 2014 aici..

Toate articolele despre Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2014

Noaptea teatrului tânăr - Ideo Ideis @ Bucureşti, 2014, Oana Hristea
 POW! Ideo Ideis vine la Bucureşti! - Programul Nopţii Teatrului Tânăr, 2014, Comunicat de presă