august 2014
În Culise doreşte să vă anunţe că povestea nu s-a terminat, ci continuă pe Hristo Botev nr. 25. Nu se stă deloc degeaba - meşterii reamenajează şi transformă casa într-un loc conform cu fanteziile noastre, iar artiştii pregătesc spectacole noi pentru că se anunţă o inaugurare cu mare fast.

În curând vei descoperi un În Culise metamorfozat şi evoluat din toate punctele de vedere - un spaţiu ofertant şi aproape de centru, confortabil, lejer, artsy şi underground în acelaşi timp. Ne continuăm misiunea şi vă promitem că aici veţi găsi spectacole unice, neconvenţionale şi actuale, dar şi muzică live, petreceri de pomină, seri de karaoke sau evenimente private exact aşa cum ţi le-ai imaginat. Dimineţile şi serile ni le vom petrece pe terasă sau în pub şi avem şi o surpriză foarte plăcută pentru gurmanzi - în noul spaţiu ne vom bucura împreună de preparate culinare savuroase pentru că ştim şi noi cât de importante sunt mesele alături de prieteni.

Nu uita - ne vedem foarte curând pe Bd. Hristo Botev nr. 25 la petrecerea de inaugurare. Vom avea grijă să te anunţăm din timp, dar urmăreşte-ne pe facebook (http://facebook.com/inculise) să vezi cum evoluează lucrările! 

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus