septembrie 2014
9G la TNB (Noua generaţie de creatori)
ActOrchestra, primul spectacol finalizat în cadrul programului 9G (Noua generaţie la TNB), a fost inclus în repertoriul Teatrului Naţional, în cadrul Stagiunii tinerilor la Sala Mică.

ActOrchestra nu este concert, nici teatru muzical, nici improvizaţie muzicală. Şi este mai mult decât un exerciţiu de actorie... dacă vrem să definim genul. Este puţin din fiecare într-un joc la care se râde... serios, cu 3 actori şi încă 20 de parteneri... sau instrumente muzicale. Orchestra de la TNB transformă concertul într-un spectacol de teatru, unde instrumentele o iau razna, iar artiştii devin o prelungire a sunetelor. Într-o luptă comică, dar purtată pe viaţă şi pe moarte, între trei muzicieni, pentru supremaţia pe scenă, tinerii actori Emilian Mârnea, Petre Ancuţa, Florin Călbăjos jonglează cu mijloace teatrale dintre cele mai surprinzătoare.

Un concert împachetat scenic într-o poveste veselă, sonoră, ritmată. Sunteţi pregătiţi pentru un maraton muzical şi teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii, de la Mozart la rock... şi la chansonete? Un spectacol recomandat amatorilor de teatru, muzică şi veselie.

Premieră oficială: 17 septembrie 2014, Sala Mică TNB, ora 20:00

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus