septembrie 2014
Festivalul TIFF 2014
Cea de-a cincea ediţie a Caravanei Filmelor TIFF / Operation Kino a avut loc în perioada 19 iunie - 7 septembrie 2014. Peste 30.000 de spectatori din 11 oraşe s-au bucurat de selecţia de filme pregătită de organizatori. Filme româneşti, titluri apreciate de publicul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, comedii sau drame, programul evenimentului a fost unul extrem de variat şi în 2014

Caravana şi-a început traseul în Deva, traversând oraşele Piatra Neamţ, Braşov, Mediaş, Fălticeni, Târnăveni, Iaşi, Timişoara, Oradea, continuându-şi drumul apoi către Alexandria şi Târgovişte.

Selecţia de filme a cuprins titluri precum Stockholm, de Rodrigo Sorogoyen, câştigătorul Trofeului Transilvania 2014, Nuntă în offsaid / La gran familia Española, de Daniel Sánchez Arévalo, Canibal, regizat de Manuel Martín Cuenca, cu Olimpia Melinte şi Antonio de la Torre, Love Building, de Iulia Rugină sau #Selfie, o comedie regizată de Cristina Iacob care s-a bucurat de un mare succes de public.

Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino este un proiect organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul programului MEDIA Mundus al Uniunii Europene.

Organizată împreună cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo, Istanbul şi Odessa, caravana aduce în atenţia publicului filme de succes, premiate la TIFF, punând accent totodată pe cele mai iubite filme româneşti ale anului.

Descarcă sinopsisurile filmelor, TIFF 2014 aici..

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus