septembrie 2014
Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj, 2014
Lungmetrajul Hector and the Search for Happiness / Hector în căutarea fericirii, în regia lui Peter Chelsom, va deschide cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj (10-19 octombrie 2014). Evenimentul va avea loc vineri, 10 octombrie 2014, de la ora 19:00 când la Cinema Florin Piersic, psihiatrul londonez Hector va da startul distracţiei şi filmelor bune. Pelicula a avut  premiera oficială de la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto şi a câştigat premiul pentru cel mai bun trailer de comedie la Golden Trailer Awards 2014.


Semnat de Peter Chelsom, Hector în căutarea fericirii spune povestea unui psihiatru hotărât să descopere secretul fericirii. Va da nas în nas cu o mulţime de probleme, dar şi cu foste iubite, prieteni şi noi provocări. Alături de Simon Begg, interpretul personajului principal, spectatorii îi vor întâlni pe Stellan Skarsgard, Jean Reno, Christopher Plummer şi Toni Colette.

 

Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj va prezenta publicului peste 150 de producţii, workshop-uri dedicate pasionaţilor de film şi nu numai. Peste 100 de invitaţi sunt aşteptaţi la Cluj de-a lungul celor 10 zile de festival.

Vizualul Comedy Cluj din 2014 a fost conceput de echipa Good Hands, câştigătoare a premiului "Best Foreign Poster" (pentru lungmetrajul Roxanne) la Golden Trailer Awards, cea mai prestigioasă competiţie a marketingului de film din lume. Singura casă de trailere europeană nominalizată pentru al doilea an consecutiv în ultimii cinci ani (prima nominalizare venită anul trecut pentru posterul internaţional de la Domestic), Good Hands este catalogată drept "cea mai originală ameninţare creativă care vine din Est".

Imaginea şi nucleul Good Hands este directorul de creaţie Liviu Neagoe. Şi-a început cariera în televiziune şi industria de film în 1999. A fost, pe rând, manager al Departamenului Muzică, director de promo, producător transmisii live şi director de creaţie, gazda propriului serial TV. În 2012 a fondat agenţia de film marketing The Drum. Casa de trailere Good Hands are deja un portofoliu impresionant în materie de campanii pentru filmele româneşti şi nu numai: Domestic (regia Adrian Sitaru), Roxanne (regia Vali Hotea), #Selfie (regia Cristina Iacob), America, venim! (regia Răzvan Săvescu), precum şi recentul Q.E.D. (regia Andrei Gruzsniczki).

Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj este organizat de Fundaţia Europeană pentru Cultură Urbană.
Canalele oficiale ale festivalului:
www.comedycluj.ro // https://www.facebook.com/FestivalulComedyCluj

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus