Cosmopolitan / februarie 2005
E ceva putred la Hollywood de vreme ce aceste vedete pot avea tot ce-şi doresc - inclusiv iubitul prietenei lor de suflet. Viclenia lor nu cunoaşte limite în faţa unei asemenea provocări, de unde şi vorba: fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc şi singură...

 Într-un sondaj recent, 42% dintre cititoarele Cosmo au recunoscut că le-au suflat celor mai bune prietene iubitul.

 Şarpometru
* - şarpe de baltă
** - viperă cu corn
*** - şarpe cu clopoţei
**** - cobră


Deschide orice gazetă de scandal şi-o să dai peste un articol picant în care o vedetă ultragiată se plînge că cea mai bună prietenă a ei i-a suflat iubitul preţ de-o partidă sex. Probabil că pentru unele dintre "agresoare", aceasta e dovada supremă de prietenie. Cosmo a strîns la un loc poveştile acestor şerpoaice crescute la sînul unei strînse prietenii, care n-au însă nici un scrupul în a-şi înjunghia camaradele pe la spate. Evident că nu le putem dezvălui identitatea. Să zici mersi că le-am dezlegat limba aia veninoasă.


 Halal tată
Şerpoaica: o actriţă

Am început să mă văd cu iubitul prietenei mele, de profesie actor, la doi ani după ce ei s-au căsătorit. N-aş putea să spun de ce - poate din invidie. Mi se părea că ea are tot ce-şi doreşte, iar eu freg mangalul. Cînd ea a rămas însărcinată, ne-am gîndit să punem punct relaţiei noastre ilicite, dar n-am făcut-o. Cu o zi înainte de naşterea copilului, eram toţi trei pe plajă, în Malibu. Amica mea era gigantică din cauza sarcinii, el stătea în spatele ei şi-i masa gîtul, iar eu stăteam în faţă şi-i masam picioarele. El repeta întruna "Te iubesc", dar se uia fix în ochii mei. Ea, săraca, îi răspundea: "Şi eu te iubesc, dragule." Eram fiartă. În aceeaşi după-masă, ea a fost transportată la maternitate, iar noi am însoţit-o în sala de naştere. La patru dimineaţa, am plecat, fericiţi şi extenuaţi, lăsînd-o pe proaspăta mămică să se refacă. Am ajuns acasă şi am făcut sex. Acum, sînt naşa copilului, dar asta nu mă împiedică să-l văd în continuare pe tată şi să ne culcăm împreună o dată pe săptămînă. (****)


 Tratament la domiciliu
Şerpoaica: un fotomodel

Prietena mea cea mai bună era la Londra pentru o defilare de modă cînd iubitul ei, un celebru muzician, a sunat-o să-i spună că are febră şi a căzut la pat. Ea m-a sunat la rîndul ei şi m-a implorat să trec pe la ei acasă şi să-i duc bolnavului nişte supă caldă de pui. I-am răspuns că cel mai bine pentru el e să meargă la spital - instinctele mele materne nu sînt foarte dezvoltate. Dar ea m-a convins în cele din urmă că el are nevoie de ajutorul meu. Cînd am ajuns acasă, el ardea, aşa că am stat la capul lui toată noaptea, sunîndu-mi prietena din oră în oră şi încercînd s-o liniştesc. A doua zi, temperatura îi scăzuse, dar am continuat să-l oblojesc. Toată povestea asta a durat o săptămînă, timp în care prietena mea mă suna să-mi mulţumească pentru că sînt alături de el. Ce nu ştia ea e că eram atît de aproape de el încît în a cincea zi i-am băgat limba în gură şi ne-am sărutat ore în şir. În a şaptea zi am făcut sex. Cînd ea s-a întors, eu deja mă mutasem cu el. Sîntem în continuare împreună, iar prietena mea nu vrea să mai audă de noi. (***)


 Ultimele ore de burlăcie
Şerpoaica: o cîntăreaţă

Prietena mea cea mai bună era actriţă, iar toată povestea s-a întîmplat pe cînd ea urma să se mărite cu un rocker foarte petrecăreţ. Tipa era foarte îngrijorată că, la petrecerea de burlăcie, prietenii lui aveau să vină însoţiţi de prostituate. Avea tot dreptul să gîndească aşa, pentru că-i ştia antecedentele. Cum-necum, a reuşit să-l convingă să mă accepte şi mine printre invitaţi - să fiu cu ochii pe el, nu de alta. Ne-am luat cu toţii zborul la Las Vegas. Cum am ajuns, băieţii mi-au umplut buzunarele cu jetoane şi bancnote şi m-au trimis la cazinou. Mă rog, ideea e că viitorul soţ al prieteni mele s-a comportat admirabil. Nu s-a culcat cu nici una dintre prostituate. În schimb, s-a culcat cu mine. Pur şi simplu, nu m-a putut abţine. Era atît de sexy şi oricum avusesem dintotdeauna o slăbiciune pentru el. A doua zi ne-am întors acasă şi ne-am jurat să păstrăm secretul. De-atunci nici măcar nu ne-am mai sărutat şi am rămas bună prietenă cu amîndoi. (**)


 Schimb (dezavantajos) de locuri
Şerpoaica: o actriţă TV

Cea mai bună prietenă a mea este, la fel ca mine, actriţă. S-a întîmplat ca amîndouă să ne vedem cu doi tipi, tot actori, care erau, la rîndul lor, buni prieteni. Totul mergea bine, mai puţin sexul. Se vedea cu ochiul liber că viaţa sexuală a prietenei mele e mai bună decît a mea. Ba chiar se şi auzea; aveam impresia că o să leşine de plăcere. Am făcut o obsesie pentru iubitul ei şi invidia a început să mă roadă. Într-o seară, cînd prietena mea şi iubitul meu erau împreună la nişte filmări în Canada, l-am invitat pe iubitul ei la mine acasă şi l-am sedus. I-am spus că am discutat cu prietena lui despre asta şi că ea a fost de acord să facem schimb de locuri. Surpriza a fost însă că sexul n-a fost nici pe departe la fel de înfocat pe cît era cu iubitul meu. În cele din urmă, ceilalţi au aflat şi au încetat să-mi mai vorbească. (**)


 Q.E.D.
Şerpoaica: o actriţă

Prietena mea cea mai bună era tot actriţă şi era combinată cu un actor despre care eu n-aveam o părere prea bună. Tipul era clar un afemeiat, iar eu şi cu prietena mea am început să ne certăm din cauza lui. Îi purtam pică lui pentru că punea în pericol prietenia mea cu ea. Într-o noapte, am mers cu toţii într-un bar şi am început să flirtez cu el - ştind că tipul o să fie foarte receptiv - din dorinţa de a-i demonstra prietenei mele că am dreptate. La început, ea părea să se bucure că, în sfîrşit, eu şi amicul ei am găsit calea reconcilierii. Dintr-odată însă, m-am simţit atrasă de el şi am început să dansăm împreună. Am văzut-o că-i sare ţandăra, dar cînd a încercat să ne despartă, eu n-am vrut să-l las - oricum nu mai puteam raţiona normal. Am sfîrşit prin a pleca acasă amîndoi şi am făcut sex. A doua zi dimineaţă am sunat-o şi i-am spus: "Ţi-am zis eu." Mi-a trîntit telefonul în nas. Nu mi-a mai vorbit timp de un an. Acum sîntem însă din nou prietene. Şi ştiţi ce i-am spus pentru a-i recăpăta prietenia? Ce javră de bărbat s-ar culca cu prietena ta cea mai bună? (*)


 În pat cu duşmanul
Şerpoaica: o actriţă

Nu prea mă înţelegeam cu iubitul prietenei mele, care era tot actor. Ea nu putea să sufere certurile noastre şi se dădea peste cap ca să ne împace. La un moment dat, ea a plecat în Africa pentru nişte filmări şi l-a rugat pe el să mă scoată la masă o dată pe săptămînă. Doar-doar o să ajungem să ne înţelegem în vreun fel. La început, cînd m-a sunat, l-am expediat imediat, dar într-o seară am acceptat. Cînd am ajuns la restaurant, el îmi adusese un buchet de flori. Aproape că mi-au dat lacrimile. Am băut cîteva sticle de vin, am ciocnit în sănătatea prietenei mele, şi am sfîrşit serata în pat. A fost o nebunie, dar asta s-a întîmplat. Am convenit să nu suflăm o vorbuliţă, dar nu ne-am oprit aici. De fiecare dată cînd ea pleca din oraş, eu mă mutam la el. Cei doi sînt şi azi împreună, iar el face în continuare sex şi cu mine. Prietena mea e pur şi simplu uimită că, dintr-o dată, ne înţelegem atît de bine. (**)


 Pasiune întreruptă
Şerpoaica: un fotomodel

Am făcut o pasiune nebună pentru iubitul prietenei mele, şi el fotomodel, iar faptul că tipul mă ignora şi-abia îşi aducea aminte cum mă cheamă m-a ambiţionat şi mai tare să-i intru pe sub piele. Norocul a fost că amîndoi am fost trimişi pentru o şedinţă foto pe o insulă din Oceanul Indian. Cu toate acestea, la început n-am vrut să merg, pentru că eram mai mult ca sigură că tipul o să mă facă să mă simt prost, dar prietena mea m-a convins: "O să fie bine. Poate că aşa o să vă cunoaşteţi şi voi mai bine." Primele două zile au fost stranii, dar apoi am ieşit cu toată echipa la un local şi am dansat toată noaptea. Eram atît de obsedată de el încît mi-am zis că trebuie neapărat să-l văd. I-am bătut la uşă la patru dimineaţa pretextînd ceva stupid, iar în secunda următoare el a început să mă sărute. Relaţia noastră toridă a durat două săptămîni. După ce ne-m întors la Los Angeles, a început din nou să mă ignore. Acum plănuiesc să ne nimerim din nou la o şedinţă foto ca să putem relua relaţia de unde am lăsat-o. (**)


 Petrecere cu final neaşteptat
Şerpoaica: o actriţă

Am dat o petrecere în cinstea prietenei mele şi am invitat deopotrivă bărbaţi şi femei. Am încropit un bar şi am servit tot soiul de combinaţii de Martini. După trei ore, toată lumea (cu excepţia prietenei mele) era atît de beată încît abia se mai putea ţine pe picioare, drept care am decis să nu deschidem cadourile şi să dansăm. Prietena mea a vrut să se care, dar soţul ei a vrut să mai rămînă, aşa că am trimis-o acasă cu un taxi. Imediat după ce a plecat, am început să dansez cu soţul ei, iar o oră mai tîrziu, făceam sex în maşina lui din parcare. N-am avut niciodată fantasme cu el, dar în momentul respectiv am simţit că trebuie s-o fac. Abia dacă pot să-i mai privesc în ochi, şi pe el, şi pe nevastă-sa. (*)


 Pasiune inexplicabilă
Şerpoaica: o actriţă

Eram prietenă cu o actriţă de televiziune care rula bărbaţii pe degete. Toţi îi cădeau la picioare, iar ea îi trata pe toţi ca pe nişte cîrpe. Într-o bună zi însă, a întîlnit un actor şi s-a îndrăgostit de el. A renunţat să-i mai vadă pe ceilalţi şi nu vorbea decît despre el. Cînd ea a plecat din oraş, el m-a invitat la o premieră, iar la plecare ne-am întîlnit cu una dintre fostele lui iubite. Am stat la taclale, după care l-am convins să mergem la dans. De pe ringul de dans am ajuns în pat. Habar n-am cum de s-a întîmplat aşa de repede. Partida de sex a fost super, şi de-atunci am continuat să ne vedem. Pur şi simplu nu mă pot opri. (**)


 Nu chiar ca o virgină
Şerpoaica: un fotomodel

Împreună cu prietena mea, căzusem de acord că n-o să ne culcăm cu nici un tip pînă la nuntă. Eu nu m-am ţinut de cuvînt şi am călcat pe-alături, în vreme ce prietena mea s-a ambiţionat să se "păstreze". Dacă tot mi-am încălcat promisiunea, am început să mă culc şi cu alţii şi mereu îi povesteam prietenei mele aventurile şi cît de tare a fost. Mi se părea că am un ascendent asupra ei, chiar dacă, recunosc, ea e mai frumoasă ca mine. \Ştiu că sună aiurea, dar aşa mi se părea. În cele din urmă, ea a cunoscut un actor cu care se gîndea să facă sex, moment în care am văzut negru în faţa ochilor. Acum avea să mă ajungă din urmă şi să mă egaleze la capitolul ăsta. Drept care am pîndit momentul în care ea a plecat din oraş, l-am sunat pe prietenul ei, l-am îmbătat şi am făcut sex cu el. Tipul m-a implorat să nu-i spun ei, aşa că n-am făcut-o. Dar idiotul i-a spus. Iar ea, săraca, l-a iertat, după care l-a luat de soţ. Să nu credeţi că m-au invitat ca domnişoară de onoare la nuntă. (***)


 Domnişoara de (dez)onoare
Şerpoaica: o actriţă

La nunta prietenei mele, unde eram domnişoară de onoare, m-a lovit fandaxia. Am avut atunci impresa că o să rămîn nemăritată pe vecie. Toată lumea mă compătimea văzîndu-mă plînsă toată şi cu machiajul scurgîndu-mi-se peste faţă. Cîţiva tipi au început să se dea la mine, chestie care ar fi trebuit să-mi ridice moralul, dar m-am învineţit şi mai tare. În acel moment, mirele, care e un foarte chipeş actor de televiziune, m-a invitat la dans. Era o piesă foarte lentă, el arăta splendid, şi, după cum v-am mai spus, eu eram beată... În clipa următoare, tot ce mi-aduc aminte era că făceam sex în baie. Nu cred că prietenii mei bănuiesc ceva, şi sper ca nici el să nu-i sufle ei o vorbă. Mai bine rămîn fată bătrînă decît s-o pierd ca prietenă. (****)


 După faptă, şi răsplată
Nu ştiu cum se face, dar mereu mi se întîmplă să ajung în pat cu iubiţii prietenelor mele. Habar n-am care-i explicaţia. Tot ce ştiu e că mi se pare foarte sexy un bărbat care e combinat cu una dintre prietenele mele. În cele din urmă, m-a lovit şi pe mine norocul şi m-am îndrăgostit de un bărbat solid. Peste un an, ne-am mutat împreună din Los Angeles la New York. Într-o noapte, ne-am întîlnit într-un club cu una dintre prietenele mele, al cărei iubit îl avusesem preţ de cîteva partide de sex cu cîţiva ani în urmă. Am dat cărţile pe faţă, iar ea m-a iertat. Am început să ieşim din nou împreună şi am redevenit prietene de nedespărţit. Pentru prima oară în viaţa mea eram fericită. Totul s-a năruit într-o seară cînd, venind de la lucru, l-am găsit pe iubitul meu în pat cu "noua mea bună prietenă". El a sărit de sub cearşafuri încercînd să se explice, dar nu cred că voi putea uita vreodată privirea ei. Acel zîmbet răutăcios din colţul gurii, expresia supremă a răzbunării.



 Vedete care nu s-ar culca cu iubitul prietenelor

1. Uma Thurman: A lăsat această "onoare" pe seama fostului ei, Ethan Hawke.
2. Renee Zellweger: Oricine e dispus să se îngraşe pentru un rol n-o să te "slăbească" de partener.
3. Drew Barrymore: Acastă strategie ţine deja de trecut. Drew s-a cuminţit încă de la 18 ani.
4. Katie Holmes: Prietenele ei sînt de nedespărţit. Nici de ea, dar nici de iubiţii lor.
5. Kate Bosworth: Cu un iubit ca Orlando Bloom, inconşientă să fii şi să-ţi doreşti altceva.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus