Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Magic Show Fest, 2014

Extratereştrii invadează Piaţa Mică din Sibiu - Magic Show Fest, 2014

decembrie 2014
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" Sibiu prezintă, duminică, 14 decembrie 2014, ora 20:00, în încheierea Magic Show Fest, un spectacol de foc cu personaje fabuloase, ce vor invada Piaţa Mică din Sibiu.

Compania Fireter din Bulgaria lucrează în diferite moduri cu focul, combină umbrele şi luminile cu personaje magice pe picioroange, construieşte maşinării nemaivăzute şi toate acestea sunt pentru a crea un univers misterios în care graniţele dintre perfomer şi spectator sunt depăşite. Capacitatea de transformare a artiştilor bulgari este uluitoare. Fireter schimbă perspectiva asupra spectacolului convenţional de stradă, invită publicul să devină o parte a lumii de foc, încorporează spectatorii în spectacol, îi transformă în personaje de basm din lumi fantastice.

În Cosmicus, oamenii descoperă că un obiect straniu a aterizat în centrul oraşului, o misterioasă navă extraterestră care îşi modifică în mod constant luminile astfel încât pare să fie vie. Deodată, începe să se mişte, trei creaturi bizare uriaşe, jumătate om, jumătate robot ies din navă şi străbat străzile oraşului, urmate de maşinăria colorată. Extratereştrii sunt conectaţi prin instrumente speciale şi par că ar căuta ceva, plutind deasupra publicului. Uriaşii cosmici cercetează cu atenţie câte un spectator cu aparatele lor misterioase, dar îşi dau seama că acesta nu are ceea ce caută şi îşi reiau călătoria. Publicul urmăreşte călătoria misterioşilor extratereştri, doritor să afle ce caută.

Magic Show Fest este prezentat cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înfiinţarea teatrului pentru copii de la Sibiu. Timp de patru zile, în perioada 11 - 14 decembrie 2014, 50 de artişti din 6 ţări se vor reuni pe scena Teatrului Gong din Sibiu pentru a prezenta spectacole de teatru, muzică, pantomimă, animaţie, magie şi iluzionism atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Toate articolele despre Magic Show Fest, 2014

Fotografie de familie cu copii rămaşi acasă - Familia Offline la Magic Show Fest, 2014, Doina Giurgiu
 Programul Magic Show Fest, Sibiu, 2014, Comunicat de presă
 Ada Milea aduce un concert cu jucării la Teatrul Gong din Sibiu în deschiderea Magic Show Fest, 2014, Comunicat de presă