decembrie 2014
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" Sibiu prezintă joi, 11 decembrie 2014, ora 19:30, în deschiderea Magic Show Fest, 2014, concertul cu jucării Insula după Gellu Naum cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu şi Cristi Rigman.

Concertul cu Jucării propus de Ada Milea la Sibiu surprinde, printr-o abordare performativă inteligentă şi jucăuşă, umorul poetic al scriitorului suprarealist Gellu Naum. Robinson Crusoe e singur pe o insulă pustie plină de lume: canibali politicoşi, un pirat născut cu picioare de lemn, bunicuţe periculoase. Personajele se recunosc după aluniţe, mamele şi taţii îşi regăsesc copiii pierduţi cu 85 de ani în urmă, sclavul Vineri vorbeşte mult despre faptul că nu ştie vorbi, iar piciorul de lemn al piratului creşte şi devine copăcel plin de păsărele şi leagăne pentru copii.

"Vom veni cu bucurie la sărbătoarea îmbătrânirii Gong-ului!", a declarat Ada Milea. Magic Show Fest este prezentat cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înfiinţarea teatrului pentru copii de la Sibiu. Timp de 4 zile, în perioada 11 - 14 decembrie 2014, 50 de artişti din 6 ţări se vor reuni pe scena Teatrului Gong din Sibiu pentru a prezenta spectacole de teatru, muzică, pantomimă, animaţie, magie şi iluzionism atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Festivalul marchează un proiect pilot ce va continua în 2015 ca Festivalul de Iarnă de la Sibiu, ce va include reprezentaţii şi la Păltiniş.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus