Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de poveşti, Bucureşti, 2015

Teatrul Ion Creangă dă start înscrierilor pentru FITC, 2015

februarie 2015
Teatrul Ion Creangă a dat start înscrierilor pentru cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de poveşti", un program complex de educaţie teatrală şi culturalizare, care va avea loc în perioada 3 - 10 octombrie 2015.

Reunind pe durata celor 8 zile de desfăşurare un program variat de evenimente pentru cei mai mici dintre spectatori, dar şi pentru publicul adult, Festivalul încurajează teatrele şi companiile profesioniste de spectacole - atât din ţară, cât şi din străinătate - să participe cu producţii de teatru dramatic, liric, coregrafic, teatru de păpuşi etc.

Teatrele interesate de înscrierea la Festival pot trimite formularul de aplicaţie, descărcat de pe www.fitc.ro, însoţit de link-ul cu înregistrarea integrală a spectacolului, fotografiile şi fişa tehnică, nu mai târziu de 19 aprilie 2015 la adresa de e-mail festival@teatrulioncreanga.ro. Înregistrările pe suport fizic (DVD) se vor expedia pe adresa sediului administrativ al Teatrului Ion Creangă - Str. General Constantin Budişteanu, nr. 24, sector 1, Bucureşti.

În urma vizionării înregistrării spectacolelor şi îndeplinirii condiţiilor solicitate, Consiliul Artistic al Festivalului va stabili spectacolele care vor participa la cea de a XI-a ediţie a Festivalului, în cadrul celor 2 secţiuni competiţionale: Spectacole pentru 1-6 ani, respectiv pentru 6 - 12 ani. Rezultatele etapei de selecţie vor fi comunicate pe data de 1 mai 2015.

Mai multe informaţii despre Festival găsiţi pe site-ul www.fitc.ro sau www.teatrulioncreanga.ro, secţiunea Noutăţi.

Toate articolele despre Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de poveşti, Bucureşti, 2015

Programul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de poveşti, Comunicat de presă