martie 2015
Teatrul de Comedie lansează o nouă ediţie a concursului COMEDIA ŢINE LA TINEri, proiect iniţiat de Teatrul de Comedie cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi având ca partener Clubul UNESCO Adolescenţii.

Ediţiile trecute au lansat regizori (Vlad Cristache, Alexandru Mîzgăreanu, Eugen Gyemant, Vladimir Anton), actori şi scenografi.

Dorim promovarea şi susţinerea tinerilor creatori de teatru. Tinerei generaţii i se acordă astfel şansa să prezinte pe scena unui teatru profesionist proiecte independente.

Propunerile trebuie să cuprindă un text de comedie sau satiră de autor român, acesta poate fi şi o adaptare sau o dramatiizare după o proză. Cele mai bune proiecte premiate la concurs vor intra în producţie şi vor rămâne în repertoriul Teatrului de Comedie, la Sala Nouă, în stagiunea următoare (2015/2016).

Tinerii regizori până în 35 ani sunt rugaţi să depună la Teatrul de Comedie ofertele până la data de 15 martie 2015. Urmează ca în termen de 2 săptămâni juriul să nominalizeze proiectele reuşite la concurs.

Atenţie! Texte de comedie fără limbaj licenţios.

Proiectele care vor fi propuse trebuie să cuprindă:
textul propus
conceptul regizoral
schiţe decor şi costume
distribuţia
CV-ul regizorului
înregistrare video cu un spectacol / examen realizat anterior (este suficient si un fragment relevant).

Aşteptăm cu interes proiectele dumneavoastră prin poştă sau direct la sediul teatrului la adresa Strada Sf. Dumitru, nr. 2 sector 3, cod 030079, Bucureşti sau pe adresa de email [email protected].

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus