februarie 2015
Festivalul naţional de arte pentru liceeni Florian Pittiş, 2015
Consiliul Elevilor al Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti şi Trupa de teatru "As" în parteneriat cu Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra" au deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului naţional de arte pentru liceeni "Florian Pittiş", un concurs de teatru şi muzică dedicat liceenilor, în memoria lăzăristului Florian Pittiş.

Festivalul naţional de arte pentru liceeni "Florian Pittiş" se va desfăşura în luna mai 2015 la Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra" din Bucureşti.

Festivalul este organizat în două secţiuni şi are o durată de 3 zile :
 Secţiunea I  - muzică;
 Secţiunea a II-a - teatru;
 Gala şi festivitatea de premiere.

Înscrierile la acest festival se fac pe baza următoarelor documente:
  1.  O înregistrare Avi/ Dvd (secţiunea teatru / muzică),  Audio (secţiunea  muzică) ;
  2.  Un CV al trupei care trebuie să conţină: lista cu distribuţia în ordinea intrării în scenă / membrii trupei, (elevi şi coordonatori); Scurt istoric al trupei (participări la concursuri, rezultate obţinute etc.); date de contact.
  3.  Copii xerox după prima pagină a carnetului de elev vizat pe anul şcolar 2014-2015 pentru fiecare elev participant la festival.
 
Aceste documente se depun / se trimit prin poştă la secretariatul Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" (Bulevardul Regina Elisabeta nr.48, sector 5, Bucureşti), până pe data de 6 aprilie 2015. Materialele trimise vor fi analizate de către o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce îşi vor prezenta prestaţia în cadrul Festivalului naţional de arte pentru liceeni "Florian Pittiş".
 
Trupa câştigătoare a Marelui Trofeu la secţiunea teatru îşi va juca spectacolul pe scena Teatrului Excelsior din Bucureşti. La secţiunea muzică, o parte din trupele premiate vor susţine un recital în cadrul Festivalului Folk You - Florian Pittiş, Vama Veche şi al Galei Folk "Floare de colţ", Sighetu Marmaţiei.
 
Pentru consultarea regulamentului, cât şi a altor detalii vă rugăm accesaţi site-ul www.trupaas.ro.

Coordonator festival: Andrei Gheorghe
Telefon:  0745.06.66.65
E-mail: [email protected]

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus